• 2

Tradicija iznad svega: Evo šta je Dačić poklonio gostu iz Rusije (FOTO)

Reč je o tradicionalnim srpskim proizvodima: šajkači, fruli, rakiji i ajvaru

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se ove nedelje u Beogradu sa potpredsednikom Vlade Rusije Jurijem Borisovim. Dačić i Borisov su kopredsedavajući Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju Srbije i Rusije.

Na sastanku koji je održan u užem formatu, uoči 17. plenarnog zasedanja Međuvladinog komiteta, bilo je reči i o aktuelnom stanju u bilateralnim odnosima dve zemlje, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova.

Ipak, pored razgovora o saradnji u oblastima energetike, industrije, transporta i infrastrukture, bilo je prilike i da se Dačić još jednom pokaže kao pravi domaćin.

Naime, na radnom ručku, šef srpske diplomatije je gostu iz Rusije uručio i prigodne poklone.

Reč je o tradicionalnim srpskim proizvodima: šajkači, fruli, rakiji i ajvaru.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • S. M .

    Dačic ima istančan osecaj sta kome od gostiju treba da pokloni a da to bude srpsko. A kada su gosti iz Rusije u pitanju Ivica sa njima ima bliske odnose.

  • Deks

    Ljudi što se lažemo jesmo li nasmejali Putina kad je došo je li pobegao čovek nije znao šta ga snašlo sad u vezi Kosova je li zvanično reko i jednu reč nije mi smo godinama na čelu sa Dacicem i njemu sličnima sve uprskali i sad ni bog ne može da nam pomogne

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima