Mladi iz SzS hteli da odgovore SPS-u za vraćanje fotelje, ali im je stigao neočekivani odgovor

Kako je rekao, Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije, predstavnici SzS su došli da provociraju, pa su gratis dobili i Zakon o radu i Zakon o privatizaciji iz 2001. godine

  • 36

Socijalistička omladina Srbije je, na 19. godišnjicu od 5. oktobra, vratila fotelju koja je tada ukradena, a pripada Narodnoj skupštini Srbije. Kao odgovor na ovaj potez mladih socijalista, njihove kolege iz Savez za Srbiju su danas njima hteli da uruče zejtin, šećer i hleb, ali su dobili neočekivani odgovor.

Mladi Saveza za Srbiju kao odgovor na vraćanje ukradene fotelje u Narodnu skupštinu od strane Socijalističke omladine Srbije došli su ispred SPS-a da donesu zejtin, šećer i hleb, koji su tokom devedesetih godina prošlog veka bili povremeno deficitarni artikli.

Ipak, mladi iz SPS su imali neočekivan odgovor.

Kako je rekao, Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije, predstavnici SzS su došli da provociraju, pa su gratis dobili i Zakon o radu i Zakon o privatizaciji iz 2001. godine.

- Ova dokumenta su dobili uz poruku da to što su doneli nama odnesu radnicima i njihovim porodicama koje su njihovi politički lideri ostavili bez posla - istakao je Marković.

Kako je sve izgledalo na Studentskom trgu, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daks

    7. oktobar 2019 | 18:05

    Socijalisti ne prestaju da iznenađuju! Brutalan odgovor novokomponovanoj omladini stranke u pokušaju! Ipak godine iskustva stoje čak i iza mladih Socijalista!

  • Jovan

    7. oktobar 2019 | 17:49

    Žao mi je omladine Saveza za Srbiju, vidi se da su neiskusni i goloruki krenuli na Tenk, predsednik mladih socijalista ih je vratio na fabrička podesavanja...

  • Aca

    7. oktobar 2019 | 19:26

    Bravo za omladinu SPS ima Srbija buducnost sa ovakvom omladinom svaka cast!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA