TOLE KARADŽIĆ: Po inerciji nastavljam da vodim Savez

- Neću dozvoliti da se neko na silu uvuče u FSS. Ne vidim ko bi mogao da bude kandidat posle odustajanja Stankovića - ocenio prvi čovek srpskog fudbala

  • 18

Odustajanje Dejana Stankovića iz trke za predsednika FSS zakomplikovalo je situaciju u domaćem fudbalu, a pitanje je da li znači veliki obrt i u najavljenom povlačenju prvog čoveka Saveza Tomislava Karadžića.

Dok se ne pronađe naslednik, Karadžić će ostati tu gde je.

- Po inerciji mora da bude tako. Sad ništa ne sme da se lomi preko kolena. Iskreno žalim što je Dejan Stanković odustao od kandidature - izjavio je Karadžić za Alo!

Ko bi mogao da bude novi kandidat, nije baš jasno.

- Ja ga  ne vidim u ovom trenutku, niti sam imao vremena da razmišljam o opciji u kojoj se Stanković povlači iz trke - ocenio je prvi čovek srpskog fudbala.

Predsednik FSS želi da zadrži kontrolu nad izbornim procesom.

- Neću dozvoliti da se neko na brzaka i na silu uvuče u Savez. Ako primetim da se nešto sprema, mogu da se zainatim i da u narednih sedam godina ostanem na funkciji predsednika FSS. Eto! A taman sam planirao da se posvetim prijateljima, porodici, sebi na kraju krajeva - rekao je Karadžić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA