NIKOLIĆ: Nova vlada će više brinuti o građanima

- Sa mnogo više vere, od kako je vlada rekonstruisana, ulazim u svoje svakodnevne poslove - rekao je predsednik Srbije

  • 29

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nakon rekonstrukcije vlade veruje da će novi ministri ekonomije i finansija više brinuti o Srbiji i njenim građanima, te poručio vladi da treba da obezbedi otvaranje zemlje prema onom delu sveta koji nam je naklonjen.

- Sa mnogo više vere, od kako je vlada rekonstruisana, ulazim u svoje svakodnevne poslove, sa mnogo više nade da će ljudi, posebno oni koji vode brigu o ekonomiji i finansijama, brinuti i o Srbiji i građanima, više nego što je to bio slučaj do sada - rekao je Nikolić nakon otvaranja novog pogona fabrike "Vitamin" u Horgošu.

On je poručio Vladi Srbije da od sada mora još više da bude posvećena novom zapošljavanju i očuvanju radnih mesta, ali i da obezbedi podršku onima koji posluju u Srbiji da budu uspešniji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markonato86

    12. septembar 2013 | 12:33

    Svaki put kad ovako nesto citam, moram na wc...

  • boki

    12. septembar 2013 | 12:34

    A koji su ti to poslovi majke ti ?

  • sofija

    12. septembar 2013 | 17:24

    Sigurno je da će i u rekonstruisanoj vladi najveći problem biti želja SPS-a i PUPS-a da se vodi populistička politika, tj, politika dodvoravanja građanima, i stvaranja lažne slike da je u Srbiji sve idealno. Vučić sigurno neće dozvoliti više da se takva politika vodi, jer takva politika, kakvu su DS, SPS, URS i PUPS vodili prethodne četiri godine, Srbiju i dovela do ivice bankrota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA