Albanci pretili Dragutinu Topiću!

Proslavljeni srpski atletičar počeo da dobija poruke pretnje posle dolaska sa Kosova, a sve zbog toga što je želeo da pomogne srpskoj deci u Leposaviću

  • 1

Najbolji srpski skakač uvis Dragutin Topić otkrio je da je dobio pretnje posle boravka na Kosovu gde je želeo da pomogne srpskoj deci kroz program" Kids atletiks".

Inače, nepoznati šiptarski hakeri srušili su sajt popularnog Topa www.topjump.rs na kojem se aktivno bavio humanitarnim radom i sakupljanjem pomoći za srpsku decu.

- Posle mog boravka u Leposaviću počele su da mi stižu poruke i pretnje, a obaranje sajta je konačno dokaz da nekome smeta moj iskren i pošten rad. Pomažem srpskoj deci i ne razumem kome to smeta - rekao je Topić za "Blic".

- Nisam nikoga kritikovao, niti je atletika kojom se bavim adresa za propagandu albanskih hakera. Nadam se da će se ovaj problem sa sajtom brzo rešiti kako bi moja supruga Biljana i ja mogli da nastavimo sa humanitarnim radom - objasnio je prolsavljeni srpski atletičar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    6. decembar 2013 | 13:27

    Полиција тренутно руши теретану на Вождовцу, молимо, позовите касније.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA