≫ 

Drama na putu Novi Pazar-Sjenica: Saobraćaj prekinut, olujni vetar nosi sneg, auta ukopana u mestu

Angažovana je raspoloživa mehanizacija na raščišćavanju puta

  • 3
sneg, nevreme, zavejani putevi Novi Pazar - Sjenica (UŽIVO) Printskrin: Facebook/Glas Pazara

Na putu Novi Pazar - Sjenica, na deonici od Belih Voda do Štavlja, u prekidu je saobraćaj zbog visokih nanosa usled olujnog vetra i smanjene vidljivosti, navodi Glas Pazara.

Angažovana je raspoloživa mehanizacija na raščišćavanju puta. Patrole MUP-a su u Belim Vodama i Štavlju. Na snimku koji je objavio Glas pazara vidi se nekoliko vozila koji stoje, s upaljenim svetlima, dok vetar koji nosi pahulje dostiže olujnu jačinu.

Prema najavi meteorologa, poslepodne i uveče u brdsko-planinskim krajevima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije očekuje se novih 5 do 10 cm snega, ponegde i više, a u nižim predelima manji snežni pokrivač.

Na drugom snimku vidi se još veća kolona vozila i vozači koji, usred vetra i snega,  pokušavaju da pomognu kolegi čiji je automobil sleteo s puta.

Do kraja dana duvaće jak i olujni severozapadni vetar, koji će na planinama usloviti stvaranje snežnih nanosa, a od sutra vetar u postepenom slabljenju.

Video: Ovako se izvlači kombi iz nanosa snega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA