≫ 

Bogoljub Karić sa suprugom čestitao Dan zaljubljenih, a onda otkrio kako ga je Milanka iznenadila

- Time mi je potvrdila da naša ljubav i dalje plamti, da se godinama ne smanjuje, već naprotiv, sve se više razbuktava!Volite se dragi moji! Činite sve što možete za voljenu osobu! Pokazujte svoju ljubav i u malim svakodnevnim postupcima! - naveo je Karić

  • 0
Bogoljub i Milanka Karić, Dan zaljubljenih Foto: Printskrin Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić na svom Fejsbuk profilu čestitao je Dan zaljubljenih svima i poslao jaku poruku o emocijama osvrnuvši se na svoj dugogodišnji brak.

Objavio je video u kom su se njegova supruga i on emotivno govorili o ovom danu.

U objavi je napisao:

- Dragi moji, danas je svetski Dan ljubavi. Za nas koji živimo u srećnim brakovima koji traju decenijama, svaki dan je dan ljubavi. Tamo gde caruje ljubav, svaki dan je praznik. Ipak, moja voljena Mara se danas potrudila da ovaj dan posebno obeleži. Iako nije uobičajeno, ona je, ne dočekavši da je ja, kao muškarac, pozovem na ručak, sama sve organizovala i učinila za mene ovaj dan nezaboravnim - napisao je Bogoljub Karić.

On je dodao da je bio dirnut tim postupkom, kojim je ona pokazala koliko ga voli i poštuje.

- Taj njen postupak me je posebno dirnuo, jer je time pokazala da poštuje i ono što i ja radim za nju i za našu porodicu. Time mi je potvrdila da naša ljubav i dalje plamti, da se godinama ne smanjuje, već naprotiv, sve se više razbuktava! Volite se dragi moji! Činite sve što možete za voljenu osobu! Pokazujte svoju ljubav i u malim svakodnevnim postupcima! - naveo je Karić.

Kako je dalje napisao, "sve što radimo ne ostaje bez traga i nema veće sreće nego kad dobijete potvrdu i osetite ljubav od voljene osobe".

Milanka i Bogoljub Karić poželeli su još jednom srećan Dan ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA