Otkazane maturske proslave za osmake u osnovnim školama u Čačku

Otkazana je i ekskurzija

  • 2
matura, matursko Mature / Foto: Pixabay/chelseighmillar

Maturske proslave za učenike osmog razreda u osnovnim školama u Čačku otkazane su zbog trenutne epidemiološke situacije.

Kako nam je rečeno, jedna od prvih maturskih proslava trebalo je da se organizuje za osmake OŠ "Vuk Karadžić", i ona je, nakon sastanka direktora škola, otkazana. Proslava je trebalo da se održi 25. juna, pa su tako i učenici završnog razred i njihovi roditelji među prvima bili obavešteni o otkazivanju, piše Epicentar press.

Isto su postupile i ostale škole na teritoriji grada. Jutros su o otkazivanju maturske večeri obavešteni i nastavnici, roditelji i đaci OŠ "Tanasko Rajić" iz Ljubića.

Takođe, kako Epicentar press saznaje, ekskurzija sedmaka OŠ "Branislav Petrović" iz Slatine u Kladovo i Negotin, koja je trebalo da se realizuje ovog vikenda, otkazana je iz istih razloga.

Podsećamo, preporuka Kriznog štaba za borbu protiv širenja korona virusa na teritoriji Srbije je da se odlože proslave, okupljanja i manifestacije zbog povećanog broja obolelih u poslednje dve nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA