≫ 

Preminuo još jedan lekar od kovida 19: Saša Jovanovski iz crvene zone završio u bolesničkom krevetu

Aleksandar Saša Jovanovski bio je je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu

  • 22
Aleksandar Saša Jovanovski Foto: linkedin.com

Još jedan lekar izgubio je bitku sa kovidom 19. Od posledica korona virusa, u Zemunu, preminuo je još jedan Šapčanin, lekar, Saša Jovanovski (58), dobar čovek i prijatelj.

Dr Aleksandar Jovanovski, kako javljaju podrinske.com, bio je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu.

Izgubio je bitku sa bolešću, tako što je iz crvene zone otišao u bolesnički  krevet.

- Danima smo se nadali da će, posle njegove velike borbe sa korona virusom, uspeti da savlada ovu opaku bolest ali, nažalost, nije uspeo. Poručivao nam je da se vidimo uskoro ali se nismo našli. Mnogo tuge je oko nas! Slava mu - piše ovaj portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kRS

    14. januar 2021 | 13:35

    Samo nastavite da se guzvate po kaficima i kafanama, trznim centrima i kucnim zurkama. Ovom doktoru i svima ostalim nek je laka crna zemlja, mir i pokoj dusama njihovima

  • Dragana

    14. januar 2021 | 13:26

    Gospodine neka vam je laka zemlja, neka vam Gospod podari raj na nebu. Znam kako je izgubiti najmilijeg zbog ove posasti. Svima koji su izgubili da nam Bog podari snage da izdrzimo ovu bol, a njima oprost grehova i da odmore svoje duse u raju bez patnje i bola, samo njihove duse znaju kako su se napatile poslednjih dana njihovog zivota. 💔

  • ✍️

    14. januar 2021 | 13:53

    Odoše nam doktori . Uozbiljimo se 🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA