Danju na ulici, spava kod prijatelja: Otac devojčice iz Begaljice, koju je majka tukla, bez krova nad glavom

Prvoslav je kuću u Begaljici napustio u nedelju, 20. novembra

  • 0
Prvoslav Pajic, grocka Foto: Nikola Anđić

Prvoslav Pajić, suprug Slavice Đilas koja je  27. oktobra uhapšena zbog toga što je tukla ćerku Milicu, a o čemu je snimak kružio društvenim mrežama, morao je da napusti kuću u Begaljici, u kojoj su živeli kao podstanari, i sada tumara Grockom kao beskućnik.

Prvoslav danima traži stan, pošto je iz kuće u kojoj su živeli morao da izađe u nedelju, 20. novembra.

"Iselio sam se. Morao sam. Stvari sam prebacio kod prijatelja. Kod njega spavam, a danju živim na ulici. Šta ću... Nemam gde", - kaže Prvoslav za Telegraf.rs.

On kaže da stan traži već mesec dana ali da mu ne polazi za rukom.

"Odgovara mi Grocka. Nebitno da li je Leštane, Kaluđerica, Begaljica... Samo da im gde da dovedem decu", kaže Prvoslav za naš portal koji po zimi tumara ulicama Grocke.

Nakon što je krajem oktobra na društvenim mrežama osvanuo snimak, kako njegova supruga Slavica tuče ćerku, a sve je snimala njena majka Lidija, Prvoslav je ostao bez dece - ćerkice i sina, dok je njegova supruga Slavica uhapšena.

Video: Majka Slavica koja je krvnički tukla dete se sramno pravda: Pominje mamu i Zorana

Sav uplakan je tada za Telegraf.rs ispričao da živi samo za dan da mu se deca vrate, pa može sutradan Bog da mu uzme dušu.

Ko Boga vas molim, vas, vašu redakciju, vas kao moju ćerku, pomozite mi da vratim moju decu kući -  rekao nam je dan nakon što je ostao bez dece.

Deca su mu sada u Zvečanskoj, i obećano mu je da će mu se vratiti, i da će on imati starateljstvo nad njim.

Njegova supruga Slavica, koja je u pritvoru, ispričala je za Telegraf.rs da je ćerku M. Đ. tukla pod prisilom svoje majke jer je njen muž Zoran, očuh Slavica Đilas, u zatvoru. Istog dana kada smo sa njom razgovarali u Begaljici ona je uhapšena.

Juče je Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sporovođenju istrage protiv nje zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Video: Ispovest oca devojčice koju je majka krvnički pretukla

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA