U ovim namirnicama se nalazi KOLAGEN koji je važan za kožu i zglobove! Sve je na dohvat ruke i nije skupo
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Lado
Suplja kost, juneca, teleca, biber u zrnu, crni luk sa ljuskom, zapecen, dosta zeleni, tiha vatra, 4 do 5 sati. Kad se prohladi skinuti mast, najbolja supa. I kao temeljac za druga jela. Srz iz kostiju na tostiran hleb sa malo belog luka, divota.
Darija
Kolagena ima najviše u pihtijama. Šteta što je to jelo izbačeno iz upotrebe. Pileći se jeo zbog bora i lepšeg lica a goveđi i svinjski zbog zglobova, hrskavica i kostiju.
Mara
Hvala na savetu, ali treba se i pridrzavati.