Suplja kost, juneca, teleca, biber u zrnu, crni luk sa ljuskom, zapecen, dosta zeleni, tiha vatra, 4 do 5 sati. Kad se prohladi skinuti mast, najbolja supa. I kao temeljac za druga jela. Srz iz kostiju na tostiran hleb sa malo belog luka, divota.
Kolagena ima najviše u pihtijama. Šteta što je to jelo izbačeno iz upotrebe. Pileći se jeo zbog bora i lepšeg lica a goveđi i svinjski zbog zglobova, hrskavica i kostiju.
Lado
Suplja kost, juneca, teleca, biber u zrnu, crni luk sa ljuskom, zapecen, dosta zeleni, tiha vatra, 4 do 5 sati. Kad se prohladi skinuti mast, najbolja supa. I kao temeljac za druga jela. Srz iz kostiju na tostiran hleb sa malo belog luka, divota.
Podelite komentar
Darija
Kolagena ima najviše u pihtijama. Šteta što je to jelo izbačeno iz upotrebe. Pileći se jeo zbog bora i lepšeg lica a goveđi i svinjski zbog zglobova, hrskavica i kostiju.
Podelite komentar
Mara
Hvala na savetu, ali treba se i pridrzavati.
Podelite komentar
LEPA MA
@Mara
Pridrži se kada duva vetar da ne padneš.
Podelite komentar