≫ 

Ipak je znala? Kraljica Elizabeta molila princa da ne objavljuje saopštenje, Hari ignorisao zahtev

Nakon objave saopšteno je da Bakingemska palata pokušava da razradi plan za princa Harija i njegovu suprugu Megan nakon najave da će se povući iz obavljanja dužnosti koje im pripadaju kao članovima kraljevske porodice

  • 4

Kraljica Elizabeta Druga molila je svog unuka princa Harija da ne objavljuje saopštenje da će se on i njegova supruga Megan povući sa viših dužnosti u kraljevskoj porodici, pre nego što se dogovori sa ostalim članovima porodice, međutim on je ignorisao njen zahtev.

Nakon objave saopšteno je da Bakingemska palata pokušava da razradi plan za princa Harija i njegovu suprugu Megan, američku državljanku, nakon najave da će se povući iz obavljanja dužnosti koje im pripadaju kao članovima kraljevske porodice i da će provoditi veći deo svog vremena u Severnoj Americi.

Ipak, prenosi CNN i nakon te objave Hari i Megan još uvek žele da im se ljudi obraćaju sa "vaše kraljevsko visočanstvo" i još uvek se ponašaju kao važne kraljevske figure i žive u Frogmoru za koji britanski poreski obaveznici plaćaju godišnje tri miliona dolara za održavanje.

Princ Hari i Megan Markl iznenadili su u sredu javnost odlukom da žele da vode samostalniji život za koji se nadaju da će moći da ga sami finansiraju.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. januar 2020 | 15:54

    Bravo budi svoj covek. Nemoj da zivis u njihovoj senci.

  • Vreme

    10. januar 2020 | 18:03

    Sta ce ga moliti? Svakako je usvojen.

  • Cale

    11. januar 2020 | 07:09

    Ne cackajte i ne iritirajte kraljicu bolje bi vam bilo....zna se kako zavrse oni koji je ne slusaju😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA