STRAVIČNA TRAGEDIJA KOD NIŠA: Turski kamion usmrtio četvoro na autoputu! (FOTO SA LICA MESTA)

U nesreći je učestvovao kamion turskih registarskih oznaka i dva putnička vozila, od kojih je jedno sa leskovačkim tablicama

  • 40

Četiri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 04.00 časa nedaleko od Niša.

Prema nezvaničnim informacijama, poginuli su Aleksandar S. (68) i Jovan C. (65) iz okoline Leskovca i Grujica D. (58), dok identitet četvrtog poginulog još nije utvrđen. Svi oni nalaze se u kapeli pogrebnog preduzeća u Nišu, a obdukcija njihovih tela trebalo bi da se obavi sutra u Kliničkom centru Niš.

U nesreći je učestvovao kamion turskih registarskih oznaka i dva kombija leskovačkih tablica.

Nesreća se desila kada je šleper turskih registarskih tablica naleteo na dva kombija koja su se nalazila u zaustavnoj traci, i izgurao ih sa puta.

Tela žrtava su ekipe odnele sa mesta nesreće, a trenutno je uviđaj u toku. Ekipe pokušavaju sada da uklone vozila koja su smrskana posle nereće, a na terenu su ekipe vatrogasaca i policija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dve teško povređene osobe prevezene su u niški klinički centar.

Oni su teško povređeni, ali nisu životno ugroženi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Primljeni su vozač turskog kamiona (1953), koji ima povrede glave ali nije životno ugrožen. Takođe je primljen i mladić iz kombija leskovačkih tablica J.A (1987), ko je takođe povređen ali nije životno ugrožen.

Niška policija sada istražuje mogući uzrok ove teške nesreće koja se dogodila jutros oko 3.30 sati, a prilikom sudara, kamion se prevrnuo i pritisnuo kombije i ljude koji su se nalazili u njima. Nesreća se dogodila nedaleko od petlje kod motela "Nais", na deonici puta na kojoj se odvaja krak autoputa u pravcu Pirota.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • muško

    12. jun 2015 | 08:37

    Турске шлепере би полиција требала контролише сваких 100км зато што возе преморени и поспани .

  • S a n d o k a n

    12. jun 2015 | 08:22

    Zaspao turcin 100%

  • Djosa

    12. jun 2015 | 08:03

    Treba se cesce kontrolisati kamiondzie,ne drze se pravila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA