DEVOJČICA JE U ŠKOLI VRIŠTALA I BRANILA SE! Da li je nastavnik fizičkog OBLJUBIO učenicu? Prijave podnete, svi u Vranju ĆUTE

Nastavnik jedne škole u Vranju je navodno, pokušao da obljubi učenicu, a njeni roditelji su posle ovoga slučaja podneli prijavu rukovodstvu škole, policiji i prosvetnoj inspekciji

  • 11

Roditelji maloletne učenice prijavili su rukovodstvu jedne osnovne škole u Vranju, policiji i prosvetnoj inspekciji, da je nastavnik fizičkog vaspitanja navodno pokušao da im obljubi ćerku!

I dok se među učenicima starijih razreda ispredaju razne priče, saslušanje učenice osmog razreda, svedoka, roditelja i nastavnika zakazano je za petak, prenosi "Alo!"

Portparol policijske uprave u Vranju Goran Jovčić nije želeo ništa da kaže o navodnim dešavanjima u školi.

- Slučaj je u zoni odgovornosti Višeg javnog tužilaštva - kratko je prokomentarisao.

Pojedini đaci kažu da to nije bilo baš tako, a kako su javili lokalni mediji, i kako je nezvanično rečeno "Kuriru", navodno je nastavnik škole u svlačionici napao učenicu, koja je vrištala i branila se.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Direktor škole rekao je za "Alo!" da je isuviše rano da se govori o ovom slučaju:

- U petak će biti saslušani svi akteri ovog eventualnog incidenta. Rano je da se govori o ovome. Oglasićemo se kad svi budu saslušani. Ako se dokaže iskaz devojčice, postupiće se u skladu sa zakonom. Mogu samo da kažem da nastavnik u dugogodišnjoj karijeri nema nijednu mrlju - izjavio je direktor škole u kojoj se navodno odigrao pokušaj obljube.

Roditelji devojčice ne žele da govore za medije, a takođe nema potvrde da je slučaj prijavljen prosvetnoj inspekciji.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nora

    9. decembar 2015 | 09:05

    Toliko su postale manipulativne decojcice da pozivan nadlezne da doooobro procesljaju slucaj

  • Krajina

    9. decembar 2015 | 08:59

    Ovakve stvari su se dešavale po osnovnim skolama i pre 30 godina , na žalost svi su sve znali ali su zatvarali oči pred zlostavljanjem devojčica od strane učitelja....

  • Maja

    9. decembar 2015 | 08:11

    Takvi, sto ih bije glas, da su bezprekorni , najvise koriste svoj status u lose svrhe. Sigurna sam da je napao devojcicu. Zasto bi optuzila bas njega?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA