PEDOFIL IZ BEOGRADA BIO PRIJATELJ NA FEJSBUKU SA 3.600 DECE: Policija otkrila STRAVIČNU ISTINU!

Podsetimo, kada je uhapšen u filmskoj akciji policije, pronađena mu je i vijagra u džepu. Pravdao se da je znao da je dopisuje sa majkom devojčice

  • 14

Pedofil Dragan Ž. uhapšen je 12.avgusta u Beogradu jer je preko Fejsbuka slao svoje gole fotografije maloletnim devojčicama, a policija ga je uhvatila nakon što se majka u ćerkino (11) ime sedam dana dopisivala s njim. On je zbog istog dela bio uhapšen i pre dve godine, ali je pušten zbog manjka dokaza.

BOLESNE FOTOGRAFIJE PEDOFILA IZ BEOGRADA: Proverite da li imate ovog čoveka među prijateljima na Fejsbuku! (FOTO)

- D. Ž. je bio uhapšen 2014. godine jer ga je policiji prijavila majka devojčice koju je on pokušao da obljubi u parku. Bio je u pritvoru, ali ga je na kraju tužilaštvo pustilo jer su dokazi bili na klimavim nogama. Međutim, on je ponovio krivično delo - rekao je izvor za Alo.

SLAO MI JE SLIKE POLNOG ORGANA I RAZNE GADOSTI, POVRAĆALO MI SE: Ispovest majke iz Beograda kako je uhvatila pedofila preko ćerkinog profila

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Izvesno je da je bio ohrabren time što je pušten, pa je nastavio da po parku spopada devojčice sve dok ga hrabra majka devojčice (11) nije namamila preko Fejsbuka.

PEDOFIL DRAGAN JE MISLIO DA SE NALAZI S DEVOJČICOM: A onda je policija iskočila i OSVETILA MU SE usred Beograda (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

Prva poruka koju je poslao 11-godišnjoj devojčici otkrila je njegove bolesne namere.

"OSETIĆEŠ MUŠKU RUKU NA SEBI": Jezive poruke PEDOFILA DRAGANA koje je slao DEVOJČICI (11)

– Farmerice ti stoje savršeno… Prilično si radoznala sa tako malo godina. I stvarno ekstra izgledaš, posebno otpozadi. Verovatno još nisi osetila mušku ruku na sebi – napisao je pedofil u prvoj poruci koju je poslao devojčici, nakon čega je ona odmah alarmirala svoju majku, a u kasnijoj prepisci slao je i slike svog polnog organa.

Dragan Ž. (66) imao je i svoj profil i nekoliko pod lažnim imenom. Policija je do sada izbrojala oko 4.000 prijatelja, među kojima je 90 odsto dece. U njegovom stanu nađen je pornografski materijal, ali i snimci seksualnog zlostavljanja dece.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

FILMSKO HVATANJE PEDOFILA (64) SA VIJAGROM U DŽEPU U BEOGRADU: Majka devojčice (11) NAMAMILA ga DA SE NAĐU U GRADU!

Podsetimo, kada je uhapšen u filmskoj akciji policije, pronađena mu je i vijagra u džepu. Pravdao se da je znao da je dopisuje sa majkom devojčice.

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daca

    20. avgust 2016 | 08:25

    Nikada mi nece biti jasno,zasto se ne objavi puno ime i prezime i slika da ga jasno vidimo. Daj te da vidimo monstruma,jer kako stvari stoje sa zakonom bice on opet na slobodi.

  • SRLE

    20. avgust 2016 | 08:31

    Predvidjena kazna od 1-8 god MA SAMO SMRT bre...

  • svetlana

    20. avgust 2016 | 08:26

    Ma sve takve treba dozivotno skloniti, a ne kazniti od 1 do 8 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA