SARAJEVO: Nemaš kartu, završiš u lisicama! (VIDEO)

Pripadnici sarajevske policije su iz tramvaja silom izveli mladića koji nije imao kartu za vožnju, dok su ostali građani negodovali i vikali: "Pusti ga, pusti ga"

  • 13

U tramvajima u Sarajevu sve ćešće mogu se videti neprijatne i sramne scene između putnika i kontrolora kada ovi prvi budu "uhvaćeni" bez karte. U utorak ujutro prema svedočenju očevidaca kontrolori su od jednog mladića zatražili kartu.

On im je odgovorio da nema kartu i da neće da izađe iz tramvaja jer "više od 90 odsto ljudi nema kartu". Kontrolori nisu gubili vreme nego su u pomoć pozvali policiju. Iako je momak odmah policajcu pokazati dokumenta, u pomoć kolegi stigla su još trojica policajaca koja su ga na silu izveli iz tramvaja, posle čega su mu stavili lisice na ruke.

Putnik Jasmin Čustović, koji se u tom momentu zadesio u tramvaju, sve je snimio mobilnim telefonom i snimak ustupio redakciji internet portala Klix.ba. Na snimku se jasno vidi kako četiri uniformisana policajca na silu izvlače mladića iz tramvaja, dok ostali građani negoduju i viču: "Pusti ga, pusti ga".

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    4. septembar 2013 | 07:29

    Pretpostavljam da je hapsenje putnika bez karte zakonom regulisano!

  • Ljubljana

    4. septembar 2013 | 02:21

    Bruka i sramota,kakve veze ima policija s ti sto nemas karte??

  • bla-bla

    4. septembar 2013 | 01:06

    Zbog ovoga bi Turska,Grcka ili Francuska vec gorele!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA