Automobil crnogorskog ministra udario devojčicu na pešačkom prelazu

Nesreća se dogodila kada je službeni auto ministra Ivanovića retrovizorom udario devojčicu, koja je pretrčavala ulicu na pešačkom prelazu

  • 3

Službeni automobil crnogorskog ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Petra Ivanovića udario je u Podgorici devojčicu D. K. (15), koja je u nezgodi prošla s lakšim povredama.

Nesreća se dogodila kada je službeni “audi” retrovizorom udario srednjoškolku, koja je pretrčavala ulicu na pešačkom prelazu u vreme kada je na semaforu bilo upaljeno crveno svetlo za pešake, prenose podgorički mediji.

Nakon udara, ministar Ivanović i njegov vozač prebacili su povređenu devojčicu do Urgentnog bloka Kliničkog centra, gde su konstatovane lakše telesne povrede, nakon čega je puštena kući.

Tokom policijskog uviđaja, na automobilu ministra bila su vidljiva oštećenja od udara - polomljeni desni retrovizor je visio, a napukla je i šoferšajbna na suvozačevom delu automobila.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    24. septembar 2013 | 12:00

    Cuj, pretrcavala na pesackom !!!

  • dačo

    24. septembar 2013 | 15:57

    Pa ne nego će da puzi pješačkim na upaljeno crveno svijetlo!!! Dobro je da je ostala živa, s' obzirom kako goveda sa rotacijom voze, a sad za nauk popravit' auto u Rokšped i račun ispostavit roditeljima. Ta mala ili je iz Plužina ili Rožaja. Tamo nema pješačkih prelaza niti semafora.

  • nena

    24. septembar 2013 | 13:28

    bice to koi u srbiji u slucaju mitrovica.bas na njegovoj televiziji ce se pojaviti samozvani novinarcici,i naravno jos povrh svega i korumpirani,bas kao i advokat i strucnjak za supe i rupe,i pripremiti javno mnjenje i sud za to,da je nesretna devojka nekim slucajno ostala ziva,najverovatnije bi odlezala deset godina robije i platila odstetu mitrovicima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA