Kakvo ludilo, spavanje u teretani: Sada lenji nemaju izgovor da ne vežbaju!

Ovaj način "vežbanja" u krevetu, dok zapravo spavate, ima pozitivan uticaj na anksioznost, depresiju, donošenje dobrih odluka i gomilanje energije

  • 2

Najnoviji trend u svetu vežbanja je "napercise", dremanje u teretani, koju je lansirao poznati fitnes lanac Dejvid Lojd Džims iz Kenta.

ZA DOBRO JUTRO: Instruktorka joge (98) otkriva rečenicu koju morate da kažete čim se probudite, recept za zdravlje i sreću (VIDEO)

Ova praksa podrazumeva kolektivno spavanje u trajanju od 45 minuta, a namenjeno je pre svega roditeljima sa malom decom.

Učesnici nailaze na krevet, čuje se relaksirajuća muzika i temperatura je podešena tako da prouzrokuje sagorevanje kalorija tokom sna.

- San je mnogo važniji nego što ljudi veruju. Cilj nam je da se fokusiramo na kratkotrajne efekte, poput prevazilaženja problema nastalih usled umora ili manjka koncetracije, ali i onih dugoročnih, koji se tiču fizičkog i mentalnog blagostanja - rekla je Ketrin Pinkem.

Ovaj način "vežbanja" u krevetu, dok zapravo spavate, ima pozitivan uticaj na anksioznost, depresiju, donošenje dobrih odluka i gomilanje energije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • musko

    28. april 2017 | 20:19

    Problem je sto imam anksioznost i depresiju pa treba zapravo da se nateram da odem u teretanu a ne da sam lenj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA