NAJBIZARNIJE VESTI 2012: Beba đavo, dete sa kozjim nogama i ovca koja je rodila psa (FOTO) (VIDEO)

Pred vama su crne komete koje će zbrisati svet, najmršavija žena na svetu teška samo 25 kilograma, uznemirujuće transformacije vojnika, slike narkomana pre i posle droge i mnoge druge priče koje su vas šokirale, ostavljale bez teksta, zacenjivale od smeha, unosile grozu u vašu sporovoznu kolotečinu od života i podizale svaku dlaku na vašem telu

  • 0

IZA NAS JE UZBUDLJIVA GODINA! Telegraf je 16. januara počeo sa radom, Boris Tadić i Demokratska stranka su pali sa vlasti, uhapšen je Miroslav Mišković, preživeli smo smak sveta...

Međutim, sve ove "bitne" vesti ostale su u senci bebe koja se smeje kao satana i bljuje vatru, deteta sa kozjim nogama, ovce koja je rodila psa, koze sa ljudskim licem i osam nogu, ali i drugih vesti koje su vas šokirale, ostavljale bez teksta, zacenjivale od smeha, unosile grozu u vašu sporovoznu kolotečinu od života i podizale svaku dlaku na vašem telu.

Koje su to, onda, priče koje bismo mogli da izdvojimo kao najbizarnije u ovoj prestupnoj 2012. godini?

Spremite se, polećemo!

1. BEBA ĐAVO: Dete staro mesec dana hoda, smeje se kao satana i bljuje vatru (FOTO)

Početkom novembra, internet je pogodila prava oluja, digitalna verzija sada već zloglasne "Sendi": jedna Kolumbijka je utvrdila da je rodila sina koji ima samo mesec dana, a već se skriva u koferima, frižideru i veš-mašini, smeje se kao odrastao čovek i kikoće kao sam đavo.

2. “ĐAVO MI JE NAREDIO”: Majka bebi pojela mozak i prste! (VIDEO)

Da se čovek naježi od strave i užasa! Oti Sančez iz San Antonija u Teksasu rodila je dete i samo mesec dana kasnije nesrećnom biću pojela mozak i tri prsta sa leve noge. Horor!

3. “RODILA SAM MONSTRUMA”: Dobila bebu sa kozjim nogama – po četvrti put (FOTO)

Lekari u Nigeriji su je nazvali monstrumom, a majka kaže da joj je to četvrto dete sa tim deformitetom. Navodno, čak su je se i psi plašili, pre nego što je umrla.

4. ČUDO U KINI: Ovca rodila psa, naučnici zbunjeni! (FOTO)

Kinesko šelo Šanksi postalo je svetski poznato kada se jednom seljaku rodilo ovo bizarno čudo prirode. Vlasnik se nada da će jednoga dana baš on čuvati svoju braću i sestre, od iste ovce rođene.

5. STRAVIČNO: Rodila se koza sa ljudskim licem i osam nogu (VIDEO)

Kao da pojasu Gaze u Palestini nije dovoljno što ih Izrael gađa projektilima svaki put kada Hamas pokaže zube Tel Avivu, moralo je i ovo da im se desi! Naime, koza je, kao što vidite, rodila mladunče sa licem čoveka i osam nogu. Jezivo.

6. SMAK SVETA REALAN: Zbrisaće nas crna kometa! (VIDEO)

Preživeli smo još jedan smak sveta, koje su drevne Maje zakazale za 21. decembar ove godine, ali opasnost i dalje postoji i vreba našu lepu planetu na svakom njenom koraku! Vodite računa kuda gazite i gledajte u nebo!

7. Najmršavija žena teška 25 kg – devojke žele da budu kao ona (FOTO) (VIDEO)

Ona je najmršavija žena na svetu, ona ima samo 25 kilograma i ona je - nećete verovati - idol mladih devojaka širom sveta koje žele da budu "vitke" baš kao što je i ona. Upoznajte 39-godišnju Valeriju Levitin iz Rusije.

8. PRE I POSLE DROGE: Uznemirujući portreti teških narkomana (FOTO)

Premda je ovo samo umetnička "instalacija" i proizvod mašte londonskog fotografa Romana Sakoviča, ovaj set fotografija na frapantan način prikazuje dramatičan uticaj narkotika na lice ljudskog bića koje ih koristi. Pogledajte!

9. PRE, ZA VREME I POSLE RATA: Uznemirujuće transformacije vojnika (FOTO)

Bile su potrebne godine rada da bi fotografkinja Lalaž Snou uspela u svojoj nameri da ovekoveči transformaciju dečaka u ratnika. Na njihovim licima su metalnim dletom uklesani krv, znoj, suze i miris baruta.

10. POBEDILA TRAGEDIJU: Izgorela kao dete, pa postala manekenka (FOTO)

Laboniji Sididi iz Bangladeša eksplodirala je boca pod naponom kada je imala samo osam godina. Nakon teškog detinjstva, konstantne depresije prouzrokovane teškim ožiljcima, Sididjeva je uspela da pobedi depresiju i postane ono što je oduvek želela - manekenka.

11. Čovek bez lica dobio zdravu ćerku sa ženom bez noge (FOTO)

Latif Katana (32) je godinama trpeo ruganje jer zbog svoje bolesti ima slojeve labave kože koji mu prekrivaju čitavo lice. Nakon što je saznao da mu je žena - koja nema nogu - trudna, njegov je najveći strah bio da će mu dete naslediti tu retku bolest. Srećom, to se nije desilo, i sa bebom je sve u redu.

12. HOROR: Jednooka koza rođena u Indiji (FOTO)

- Nikada ništa slično nisam video. Juče je koza okozila dva mladunčeta, jedno je bilo normalno, a  drugo se rodilo sa jednim okom. Ništa mi nije jasno, zaista - rekao je tad začuđeni farmer iz Indije.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA