Starleta u epizodi "Na meni je sve prirodno"! (FOTO)

- Podržavam estetsku hirurgiju apsolutno, zaboga, živimo u 21. veku. Ako žena želi da izgleda lepše i bolje, nema razloga da to ne uradi. Naravno, ako je u granicama lepog i pristojnog - rekla je ona

  • 35

Starleta Dejana Živković tvrdi da je na njoj sve majka priroda, te da nema silikone ni u ustima, ni u grudima.

- Hvala Bogu, sve na meni je delo majke prirode, kao što sam već mnogo puta rekla. Kroz modeling i svakodnevna šminkanja raznih majstora iz sveta naučila sam mnoge trikove. Jedan od njih su olovka i sjaj za usne koji dovode do toga da one izgledaju punije. Tu su i dobro poznati "puš-ap" brushalteri, kakve bi svaka žena trebalo da ima - rekla je Dejana za "Inofmer".

Dodala je i da protiv estetske hirurgije nema ništa.

- Podržavam estetsku hirurgiju apsolutno, zaboga, živimo u 21. veku. Ako žena želi da izgleda lepše i bolje, nema razloga da to ne uradi. Naravno, ako je u granicama lepog i pristojnog - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    28. decembar 2014 | 14:16

    Secam se kada je ucestvovala u top modelu na sta je licila ni usta ni dupeta ni sisa, da kada je pocela da se vuce po novinama nisam mogla da je prepoznam sem po imenu i pomenu da je bila u top modelu. Naravno da nisi prirodna.

  • T

    28. decembar 2014 | 13:01

    Koga ona laze...

  • Dragisa

    28. decembar 2014 | 13:13

    Majko moja na sto lici ova starleta? Grozno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA