Lepša i od najlepše devojčice na svetu: Alina (6) ima lepotu vila iz bajki, pogledajte fotografije

U svet mode ušla je sa samo četiri godine

  • 16
Alina Yakupova

Foto: Alina Yakupova/Instagram

Alina Jakupova (6) iz Moskve nazvana je "najlepšom devojčicom na svetu" od strane njenih obožavalaca, kojih na Instagramu ima više od 22.000.

Mnogobrojni fanovi oduševljeni su njenom lepotom, pa je nazivaju "princezom" i "anđelom".

Šestogodišnja Ruskinja pojavila se u modnim kampanjama za italijanski brend "Monnalisa Kids", ruske "Yudashkin kids" i "Gloria Jeans", a zastupa je dečija agencija za modu i glumu.

 

Njen menadžer otkrio je u čemu je tajna Alininog velikog uspeha.

- Tajna njenog uspeha nije samo u njenoj nadzemaljskoj lepoti, već i u napornom radu i konstantnom samorazvoju, uprkos tome što je veoma mlada - istakao je za Dejli mejl njen menadžer Roman Kukar.

 

Alina je u svet mode ušla kada je imala samo četiri godine, i od tada oduševljava ljude širom sveta. Za sada ima preko 22.000 pratilaca na Instagramu, koji oduševljeno komentarišu njene fotografije.

"Ti si najslađa devojka na svetu", "Prelepa si, ostavljaš nas bez reči", "Ova devojčica je toliko lepa, više nego što ću ja ikada biti", samo su neki od komentara na njenom profilu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA