• 0

Nije hteo da ga plati, "vukao ga za nos", a onda je moler bahatu mušteriju naučio pameti

Prolaznici pored zgrade bivšeg kluba "Star Star" u Bolsoveru u Engleskoj iznenadili su se kad su videli neobičnu poruku crnom bojom

  • 0

Nezadovoljni moler osvetio se klijentu koji navodno nije hteo da mu plati dogovoreni iznos za rad tako što je sprejom napisao poruku na zgradi koju je krečio. Prolaznici pored zgrade bivšeg kluba "Star Star" u Bolsoveru u Engleskoj iznenadili su se kad su videli neobičnu poruku crnom bojom.

- Želite krečenje kuće? Nemojte da budete kao Teri, platite račun! Sad hoćeš! - pisalo je u poruci.

"Kreator performansa" bio je Din Rivs, lokalni moler i dekorater, koji tvrdi da je klijent odbio da mu plati 500 funti za obavljeni posao.

- Dao sam mu cifru za posao i rekao mi je da će mi 'odmah poslati novac', ali pokušao je da promeni krečenje kad je već napola bilo gotovo - rekao je Rivs za lokalne medije.

- Tražio je da dodatno krečim. Međutim, pošto se objekat adaptira u stambenu zgradu, rekao je da ima puno poslova da obavi pre nego što može da me plati. Sedam dana sam naporno radio da završim sve, čak nisam imao ni pauze za ručak. On je samo govorio da će mi platiti sutra, ali do toga nije došlo - dodao je majstor, a prenosi Index.

On je istakao da je klijent pristao da će da mu plati novac koji mu duguje, ako uradi još "jednu ruku" za zadnji deo zgrade. Iako to nije bilo u prvobitnom dogovoru, kako kaže Rivs, on je ipak ispunio zahtev. Međutim, kada je tražio novac, klijent mu je rekao da neće dobiti ništa ukoliko ne uradi i fasadu, zbog čeka je moler pobesneo.

- Bio mi je to prvi posao posle Božića, morao sam da platim račune i bio mi je potreban novac. Preterao je i želeo sam da dokažem poentu. Ne žalim zbog učinjenog i uradio bih to ponovo. Nikad mi ne bi bilo plaćeno, ali hteo sam da se pobrinem da i on nešto plati, a i da očisti to - objasnio je Rivs.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima