≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hana renovirala kupatilo jer je curio tuš, pa se šokirala kad je videla šta se nalazi iza pločica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnica je otkrila kako se nalazi na pola puta obnove kuće tako da će sigurno biti još iznenađenja

  • 0

Hana Oto vlasnica je kuće u Hempširu, u Velikoj Britaniji, i već tri godine obnavlja svoj dom. Tokom renoviranja kupatila naišla je na šokantno otkriće skriveno iza pločica.

U nedavnom snimku, koji je sakupio 14 miliona pregleda pokazala je kako je počela da uklanja pločice iz kupatila da bi shvatila zašto tuš curi, a tada je otkrila da se iza pločica nalazi još jedan tuš.

Oto je objasnila kako je njena kuća puna iznenađenja, poput dodatnih pločica koje je pronašla iza kuhinjskih pločica i drvenog poda koji je položen na tepih u dnevnoj sobi, ali je tajni tuš najbizarnije otkriće do sada.

Video prikazuje vlasnicu kako skida pločice i drvo sa zida kupatila te nailazi na još jedne pločice, a na kraju je otkrila da se iza tuša nalazi još jedan tuš.

"Ovo izgleda kao početak horor filma", "Za 30 godina koliko se bavim renoviranjem, nikad nisam video ovako nešto", samo su neki od komentara na TikToku.

Jedan tiktoker pitao je vlasnicu da li su stavili novi sloj svaki put kad je procurilo, a ona mu je odgovorila da ne zna.

"Cela naša kuća sastoji se od slojeva nad slojevima. Kad sve završimo, naša će kuća biti dvostruko veća", rekla je Hana.

Vlasnica je otkrila kako se nalazi na pola puta obnove kuće tako da će sigurno biti još iznenađenja.

Otkako je kupila kuću 2020. godine, Hana objavljuje kako ide renoviranje na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Ona je potpuno sama spektakulatno renovirala stari prostor: Staro kupatilo zasijalo za manje od 115€

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA