NATALIJA JE PUTINOVA DESNA RUKA: Sad je poslala tako opasnu poruku Kijevu, da se trese cela Ukrajina (FOTO)

Ona je ukazala da će svaki pokušaj destabilizacije Krima postati velika greška za njihove inicijatore, dodajući da će se mir i poredak na poluostrvu čuvati svim sredstvima

  • 15

Krimska tužiteljka Natalija Poklonska optužila je u subotu Kijev za kukavičluk zbog odbijanja da prizna pripremu diverzije na Krimu.

OTKRIVEN PAKLENI PLAN: Šta ZAISTA planira Putin i da li će započeti rat sa Ukrajinom

– To sve odgovora sadašnjem zločinačkom licu rukovodstva u Ukrajini. Oni su još od samog početka, kada su došli na vlast putem državnog puča pokazali svoje pravo lice i sada potvrđuju svoj kukavički stav. Nemaju čak ni hrabrosti da priznaju da su to uradili – izjavila je Poklonska.

Ona je rekla da je uverena da ukrajinske vlasti nisu uspele da obmanu svoj narod, čije strpljenje može uskoro da se završi.

ŠTA TO PUTIN RADI: Da li će započeti rat sa Ukrajinom ili... (FOTO)

– To je lice rukovodstva, ne cele zemlje. Narod Ukrajine ih već ne priznaje kao rukovodioce, jer se plaše, i u pravu su, jer narod ne možeš da prevariš. On trpi, ali će strpljenje naroda Ukrajine uskoro da se završi – naglasila je Poklonska, preneo je Sputnjik.

ODGOVOR KIJEVA MOSKVI: Putin želi rat, Rusija provocira Ukrajinu i testira Zapad!

Printskrin: YouTube/RT на русском Printskrin: YouTube/RT на русском

Ona je ukazala da će svaki pokušaj destabilizacije Krima postati velika greška za njihove inicijatore, dodajući da će se mir i poredak na poluostrvu čuvati svim sredstvima.

PUTIN unapredio SEKSI TUŽITELJKU kojoj Ukrajinci prete ROBIJOM! Sada je... (VIDEO)

– Mi ćemo i dalje štititi našu domovinu. Neprijatelj neće proći – poručila je Poklonska.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da je sprečila 8. avgusta izvođenje terorističkih napada na Krimu, koje je pripremalo Ministarstvo odbrane Ukrajine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA