DANAS JE TAJ DAN: Idealan za kupovinu aranžmana s OGROMNIM popustom! Na vama je samo da odaberete destinaciju!

Svako od nas zamišlja svoj idealan dan na različit i sebi svojstven način. Međutim, retki su oni koji ne vole putovanja, pa zapravo zamišljamo svoj idealan dan na nekom od njih

  • 0

Idealan dan može biti upravo taj kada ćemo odabrati svoje putovanje iz snova u turističkoj agenciji Travelland. Ona ostaje dosledna svom imenu pa tako u svojoj ponudi ima pregršt raznovrsnih ponuda za destinacije iz Vaših snova. U ponudi su letovanja, zimovanja, putovanja po evropskim i svetskim metropolama, boravak u spa centrima, avio karte za ceo svet ili rent-a-car usluge .

Mnogi su imali prilike da uživaju u zimskim čarolijama na nekom od skijališta ili da provedu lepe momente u nekom od gradova Evrope ali, izbor letnjih aranžmana uz velike popuste je i dalje aktuelan. Priuštite sebi idealan dan i uz pomoć agencije Travelland izaberite destinaciju za svoje letovanje na obalama Halkidikija, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostvru Samotraki, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji.

Ono što je posebna novost u agenciji Travelland su AVIO ARANŽMANI ZA LETO u Grčkoj na ostrvima Skiatos, Krit i Kos ali i u Italiji, tačnije na Siciliji. Imate priliku da zaista uživate na svom putovanju u mestima Letojani, Taormina Mare ili Gardini Naxos.

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Kada govorimo o Grčkoj, najtraženiji su uvek hoteli za veće porodice koji nude smeštaj za DVOJE DECE GRATIS. Izdvajaju se hoteli Alexandra Beach Spa Resort 4* Potos, Olimpian Bay Hotel 4*Leptokaria. Ovaj hotel ujedno nudi i popust do 22%. Takođe, želimo da izdvojimo i Atrium Hotel 3* Pefkohori koji će goste agencije Travelland dočekati uz popust do 27% ali će takođe ugostiti i DVOJE DECE GRATIS u standardnoj sobi.

Osim već dobro poznatih hotela izdvojili bismo i prelep hotel na ostrvu Evia – Grand Bleu Hotel 3* koji takođe pruža gratis smeštaj za dvoje dece do 12 godina. Takođe, ne smemo zaboraviti ni Agionissi Resort 4* Amouliani koji nudi varijantu smeštaja za DVOJE DECE DO 15 GODINA GRATIS.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Od ostalih hotela izdvajamo hotele na Halkidikiju. Najveći popust do čak 37% odobrava hotel Alia Palace Hotel 5* Pefkohori. Popust do 27% odobravaju hoteli Rahoni Cronwell Park 5* Nea Skioni odnosno Cronwell Sermilia Resort 5*Psakoudia, dok će uz popust do 24% goste dočekati popularni Portes Beach Hotel Potidea 4* . Neverovatne popuste nude i hoteli Porto Carras Resorta posebno Meliton Thalasso and Spa – Porto Carras 5* uz popust do 37%. Lagomandra Hotel 4* i Lagomandra Beach Hotel 4* će Vas ugostiti uz popust do 22%.

Jedinstvenu ponudu hotelskog smeštaja u Olimpskoj regiji mogu iskoristiti i gosti hotela Cronwell Platamon Resort 5* uz popust do 22%.

Gostima su primamljivi i hoteli na ostrvu Krf. Izdvojio se svojom ponudom Corfu Senses Resort 3* koji odobrava čak 22% popusta za rezervacije do 28.02.2015.

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Najveći popusti će važiti samo do 24.02.2015. ili do 28.02.2015. Zato požurite. Iskoristite najviše. Budite prvi. Uživajte u svom idealnom danu.

U ponudi agencije Travelland su već poznati apartmani na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea i Pefkohori ali, takođe ne manje prepoznatljivi i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Destinacija koja se sviđa našim turistima je i poluostrvo Sitonija, pa gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu. Iskoristite priliku i popust do 15%.

Egzotičnije destinacije su svakako Egipat ili Tunis koje možete posetiti gotovo tokom čitave godine.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

U ponudi turističke agencije Travelland su, kao i uvek, aranžmani za putovanje po evropskim i svetskim metropolama kao što su Rim, Istanbul, Lisabon, Pariz i mnoge druge. Posebno bismo izdvojili HIT PUTOVANJA u Veneciju po ceni već od 59eur ili Prag po ceni od 69eur. Otputujte u periodu Uskrsa ili za Prvi maj. Dok ste u poseti Berlinu, obiđite i Drezden po ceni već od 199eur po osobi za uskršnje praznike. Posetite najlepša jezera Italije Lago di Maggiorre, Lago di Como i Lago Garda po ceni već od 165eur po osobi ili romantični i neodoljivi Pariz po ceni već od 265eur po osobi za putovanje od 9 dana.

Dođite do naših prostorija u Dobračinoj 43 u Beogradu, a posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Odaberite svoju destinaciju iz snova i uživajte u svom idealnom danu.

(Telegraf.rs / Travelland)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA