OD ORGAZMA DO PRELJUBE: Pet činjenica o SNOVIMA koje će vas zapanjiti!

Jeste li nekad doživeli orgazam u snu? Saznajte zanimljive stvari o snovima koje sigurno niste znali

  • 8

Sigurno ste nekada sanjali san koji vas je naterao da se zapitate da li se to stvarno desilo. Donosimo vam pet fenomenalnih činjenica o snovima. Jedna se odnosi na orgazam u snu.

Ovo su najčudnije pojave koje se događaju u snu. Ona pod 6 će vas zaprepastiti

Mnogi parovi sanjaju da ih partner vara

To nije znak nikakve paranoje, osim ako imate stvarno dobar razlog. Vi znate da je vaš frajer najvernija osoba i osoba koja vas voli najviše na svetu, ali još uvek imate noćne more kako vas on vara. Verujte, niste jedini. Varanje je jedan od najčešćih snova i to je odraz univerzalnog straha da vašeg voljenog delite s nekim.

Moguće je kontrolisati svoje snove

Postoji fenomen koji se zove lucidno sanjanje, gde su ljudi svesni svojih snova i mogu da kontrolišu ono što se tamo događa. To nije veština koju svako ima, ali može da bude razvijena. Pogledajte video:

I žene mogu da dožive orgazam u snovima

Jeste li ikada imali tako strastven san da su vam kroz celo telo prolazile vibracije? Verovatno ste doživeli orgazam. Stručnajci kažu da žene kao i muškarci mogu tokom sna da dožive orgazam koji često prati erotske snove, ali orgazam se isto tako može pojaviti i tokom snova koji nisu erotski.

Uobičajeno je da imate nekoliko različitih snova tokom noći

Često imamo čak i desetine snova svake noći, ali smo skloni da ih zaboravimo u trenutku kad se probudimo. Tokom noći sanjamo svakih 90 minuta, a svaki idući ciklus sanjanja duži je od onog prethodnog.

Foto-ilustracija: Foter/ohmann alianne Foto-ilustracija: Foter/ohmann alianne

Ne morate da spavate da biste sanjali

To se zove budno sanjanje, a uključuje i zvučne fenomene u vašoj aktivnoj mašti. Budno sanjanje je odlično sredstvo za opuštanje. Pronađite mirno mesto, san koji ste zapamtili vratite u svoju budnu svest i dalje ga razvijajte.

Ako ste imali čudna iskustva u snovima, ostavite komentar i podelite svoja iskustva s drugima.

(Telegraf.rs / Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemam nik

    7. novembar 2015 | 16:27

    Imala orgazam u snu, mmmm

  • Maša

    7. novembar 2015 | 16:48

    Orgazam u snu,tokom rizicne trudnoce.Krvarila sam i imala hormonske injekcije zbog toga.Sanjala sambda dozivljavam orgazam,razbudila se i on se nastavio.Bio j vrlo intenzivan i duzi nego inace.Pitala sam ginekologa i on nije znao da mi objasni!?Rec je bila o tome,to mi je kasnije i samoj postalo jasno,da se materica kontrahovala i pokusavala da izbaci plod jer je to bila prva trudnoca,a ona mala i nerazvijena!

  • Kely

    8. novembar 2015 | 10:45

    Evo jutros sam sanjala da mi Putin postavlja neka kviz pitanja i posle se "muva" samnom... cudo nisam dozivela orgazam... samo sam ga poljubila u ovom delu a svakako cu pokusati da nastavim san pa da odemo dalje.. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA