≫ 

Ako imate KROKSICE, bacite ih u kantu! I to ODMAH!

Ukoliko vam je bio potreban još koji argument da mrzite ovu obuću od penaste gume koja predstavlja neku mešavinu klompi, papuča i sandala, sada ga imate. I to iz usta lekara

  • 26

Nema kuće u kojoj ne postoji barem jedan par ove vrlo popularne hibridne obuće. Nekima je mnogo važno da skuplje plate za original “crocs”, dok je drugima dobra i kineska kopija "krokodilki".

Ova devojka svake noći spava s pola LIMUNA u ČARAPAMA! Kad shvatite zašto, i vi ćete

Evo zašto svaki dan treba da masirate OVE TAČKE na stopalima (FOTO) (VIDEO)

No, kad ih pitate, svi će se složiti da su kroksice izuzetno ružne cipele. Zato nije ni čudno to što su proglašene za najneseksipilniju obuću na svetu, odnosno da u njima osoba ima vrlo malo šanse da i sa kim ikada ima seks. Ali, to nije najgore od svega!

Sada su se i podijatri, lekari specijalisti za stopala, pobunili protiv ove obuće. Iako “krokodilke” deluju kao nešto najudobnije na svetu, ispostavilo se da je to potpuno suprotno od istine.

Foto-ilustracija: MarkDoliner via Decorators Guru / CC BY Foto-ilustracija: MarkDoliner via Decorators Guru / CC BY

5 razloga zašto ćete JAPANKE da prestanete da nosite ZAUVEK! (FOTO)

Kako se ispostavlja, one našoj peti ne pružaju stopalima ama baš nikakvu potporu kakva joj je neophodna, već u njima, čak i kad uzmete manji broj, stopalo jednostavno “šeta”.

- Kada peta stoji nestabilno, dešava se da nožni prsti isklizavaju, a stalno nošenje kroksa može da dovede do tendinitisa (zapaljenja tetive), pogoršanja problema sa palčevima (kao što su čukljevi), javljanja kurijih očiju, žuljeva ili gljivica na noktima. Bolje je nositi obične klompe – upozorava doktorka Megan Lihi za Huffington Post.

Napravite od STARIH potpuno NOVE SANDALE za leto! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    9. jun 2016 | 12:20

    Kakve jos gluposti necu cuti. Nosio sam razne papuce, sto na plazi, sto po dvoristu, i nem tih papuca koje mi nisu stavrale problem. Ili su me sekle, ili su mi krivile nogu. Ove krokodilke su ruzne, ali su zatvorene i meke tako da ne povredjuju stopalo, noga ne isklizava jer su zatvorene napred. Sasvim su udobne i noge me uopste ne bole od njih. Naravno necu ih nositi u setnju, nisam toliki kreten...

  • Kinez

    9. jun 2016 | 16:04

    Kaze doktori da je i pusenje sretno za zdravlje pa puse

  • nikola

    9. jun 2016 | 14:31

    Nema boljih papuča,trebaju ih i doktori nositi koliko su udobne a ne udarati konntru-kinezi su sila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA