Imam 62 godine, TRUDNA SAM i ništa mi ne fali! A neće ni mojoj ćerki

Ona ima dva sina, ali je pošto-poto želela da dobije ćerku. Ni pozne godine je nisu sprečile u tom svom naumu

  • 10

Lina Alvarez (62), doktorka iz Španije čeka treće dete. Ona je ostala u drugom stanju posle obnavljanja menstrualnog ciklusa i uspešnog procesa oplodnje.

SJAJNE VESTI ZA ŽENE: I sa 50 godina možete da imate bebu!

REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Sada će DVA MUŠKARCA moći da DOBIJU DETE! I to JEDAN S DRUGIM!

Lina već ima dva sina, ali je oduvek želela treće dete i maštala da ima devojčicu; piše Independent.

Ona je ušla u menopauzu još pre 20 godina, pa je i drugo dete začela vantelesnom oplodnjom, ali ipak to je bilo čitavu deceniju pre.

- Kada sam se odlučila za treće dete, mnogi doktori su odbili da preuzmu moj slučaj, jer nisu verovali da mogu da uspeju - kaže gospođa Alvarez.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Međutim, ona je našla ginekologa koji je bio voljan da pokuša da izvede složeni proces obnavljanja menstruacije, a zatim oplodnje.

Ginekolog je naglasio da su šanse da Lina ostane trudna samo 6 odsto, ali ona sada nosi devojčicu.

- Znam da je ovo čudo i zbog toga niko nije srećniji od mene. U suštini, ja sam nagrađena za sve muke koje sam pretrpela - kaže Lina.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Posle rođenja prvog sina došlo je do greške lekara, gde je bebi glava povređena pri rutinskom pregledu. On danas ima 27 godina, ali nije samostalan. Posle ove boli, Lini je trebalo mnogo vremena da se oporavi i da ponovo poželi da bude majka. Za to vreme, ona je već pregurala 50. godinu života.

Tek tada je odlučila da rodi drugo, a sada i treće dete.

Ovo medicinsko dostignuće je podelilo javnost u Španiji. Mnogi misle da nije etički da žene koje treba da budu bake postaju majke.

- Nikada se nisam osećala bolje. Zapravo, osećam se kao da imam 30 gidina. Da, kada moja ćerka bude imala 30, ja ću imati 90 i bićemo srećne - dodaje samouvereno doktorka Alvarez.

Pogledajte kako da napravite igračku za svoje dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SU

    19. septembar 2016 | 14:56

    Svaka njoj cast. OK, rodice dete u tim godinama, ali kome? O tom detetu treba viditi brigu i izvesti ga na pravi put. Odakle zna koliko ce godina ziveti i sta ce pruziti tom detetu, hrabro, vrlo hrabro.

  • Јасмина

    19. septembar 2016 | 14:36

    Ако ће је то заиста учинити срећном,желим јој све најбоље.Пошто је и сама медицински радник свесна је ризика а и свега осталог што долази после рођења детета....

  • DARKO 100%

    19. septembar 2016 | 14:02

    Sve je stanje DUHA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA