≫ 

Maska za umornu kožu lica - idealna za zaposlene žene

Živite brzo, radite mnogo, nakad čestito ni ne vidite sebe u ogledalu, a onda jednog jutra shvatite da vam se umor čita na licu. Ali rešenje postoji

  • 0

Umor i stres se i te kako vide na koži vašeg lica - lišavaju je sjaja, a boja vašeg tena biva drugačija nego inače, pre svega sivkasta. I to je najbolji znak da vaša koža žudi za pomoći, a nju možete naći u kesi kukuruznog brašna.

Ovaj RECEPT od belog luka ispeglaće vaše bore za 7 dana

Uradite ovo i MITISERI će nestati zauvek (RECEPT)

Naime, kukuruzno brašno prepuno je nutritivnih vrednosti, a samo u 100 grama nalazi se: 77 odsto ugljenih hidrata, 10 odsto proteina i tri odsto masti. Zato je maska s ovom namirnicom idealna za umornu kožu, a vrlo ju lako možete napraviti kod kuće, i to već večeras.

Printskrin: YouTube/  TheTalko Printskrin: YouTube/TheTalko

Potrebno vam je:

2 kašike kukuruznog brašna

3 kašike meda

1 žumance.

Priprema:

Pomešajte sve sastojke u činiji ili blenderu tako da se povežu u glatku smesu. Nanesite masku na lice i ostavite da deluje desetak minuta.

Ukoliko koristite brašno koje nije previše usitnjeno, to će biti i dobar piling za kožu. U tom slučaju, pre nego što isperete masku mlakom vodom kružnim pokretima prstiju izmasirajte lice.

Ova maska odneće umor sa vašeg lica, koža će vam biti preporođena, a vi zadovoljni.

A evo i tutorijala koji će vam pomoći da šminkom vizuelno povećate oči:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA