Evo sa koliko muškaraca MORATE da spavate da biste pronašle onog PRAVOG ZA BRAK

Ranije su se naše bake i mame udavale za prvu ljubav, odnosno za muškarca kojem su "poklanjale" svoju nevinost. Danas stvari stoje sasvim drugačije, pa se postavlja pitanje koliko partnera je jednoj ženi dovoljno?

  • 28

Iskakanje iz veze i uletanje u sledeću i spavanje sa jednim, drugim, petim muškarcem nekada je bilo nezamislivo. Naše bake su se uglavnom ljubile u kukuruzu i krišom izlazile iz kuće ne bi li osetile usne voljenog čoveka. Seks je tada bio privilegovan čin samo za one muškarce koje su žene volele i s kojima su osnivale porodicu.

PRAVILO 37 POSTO: Primenite ga i promenićete život!

Pet podmuklih laži koje će vam žena reći, a da ne trepne!

Danas su se stvari promenile iz korena i nije više tabu tema imati seks sa više frajera. Štaviše, to je postalo normalno i nema ničeg lošeg u tome. Jedino pitanje koje se postavlja je koliko muškaraca je jednoj ženi tokom života dovoljno i kada prestaje granica ispitivanja i pada odluka da je vreme da se skrasimo?

Seks, gif, TAMABEPA

Prema poslednjim istraživanjima koja su rađena u saradnji sa 2.000 žena, većina njih se složilo da treba da spavaju bar sa četiri muškarca pre onog pravog.

Voditeljka studije Korni Svit tvrdi da dame tek posle petog partnera znaju šta zaista žele i hoće, nakon čega se uglavnom i odlučuju da smanje gas i uplove u mirnije vode.

Šta vi kažete? Koliko je partnera vama dovoljno?

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    23. mart 2017 | 18:16

    A šta ako je onaj treći od četvorice bio pravi?

  • mama

    23. mart 2017 | 17:01

    Zato i ima toliko razvoda danas... Babe nase bile mudre zene... Cuvale porodicu.. Porodica obraz i cast su svetinje... Naravno ne treba trpiti budalu ali bez preljube jer sam za iskrenu vezu i tako sam u braku vec 23 godine

  • Ana

    23. mart 2017 | 20:01

    Ja imam 28 god. i bila sam budala, jer mi je muž jedini sa kojim sam spavala.... A kako prolazim u braku, ne može se rečima opisati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA