≫ 

Kad stavite gumicu na palac, desiće se nešto neverovatno (VIDEO)

Predstavljamo vam fantastičan trik protiv nesanice. Sve što vam je potrebno je da uvek pri ruci imate običnu gumicu i kada zatreba, samo je stavite oko palca - nakon 10 minuta videćete razliku

  • 2

Koliko ste se puta probudili neispavani i umorni? Otežan odlazak u krevet, često buđenje tokom noći, jutarnji umor i bezvoljnost, samo su neki od simptoma nesanice ili insomnije koja može negativno da utiče na kvalitet života.

Svake večeri ćete na spavanje ići sa crnim lukom u čarapama kada vidite neverovatnu stvar koju radi telu!

Ako ustajete u 6, 7 ili 8, evo kada morate na spavanje da biste se probudili odmorni (FORMULA)

Uzroci insomnije su stres, depresija, uzimanje određenih lekova, kafa, nikotin i alkohol, a pogađa kako starije, tako i mlade osobe. Ovo više ne mora da bude vaš problem. Sve što vam je potrebno je jedna obična kuhinjska gumica.

Držite je pored kreveta i kada ne budete mogli da zaspite, stavite je na koren palca, gde se spaja s dlanom, jer se tu nalazi tačka odgovorna za dobar san. Nemojte previše zatezati. Nakon desetak minuta osetićete laganu pospanost i tada sklonite gumicu s prsta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ova metoda se zove - Su Jok mikro-akupunktura i odnose na šake i stopala (šaka se na korejskom kaže - su, a stopalo - jok). Prilično je laka i bezbedna, pa se može primjenjivati kod kuće. Danas se Su Jok metoda koristi najviše u Indiji, Koreji i Rusiji, prenosi Atma.

- Autor Su Jok terapije, profesor Park Jae Woo, ugledni naučnik i doktor tradicionalne istočne medicine, nakon dugačke kliničke prakse i naučnih saznanja otkrio je i sistematizovao nezavisni sastav lečenja "Su Jok", na osnovu korespondencije minijaturnog tela u šakama i stopalima - objašnjavaju na portalu magicus.info.

Pogledajte video gde tačno da stavite gumicu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    11. april 2017 | 16:15

    Pomodrece vam prst jer ce prestati curkulacija i dobicete gangrenu. Mnogo pametan predlog...

  • Mama

    11. april 2017 | 23:11

    Ljudi, na busu pise BANKA pa ne djele pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA