≫ 

Doktor (60) studentkinji plaća da mu pravi društvo: Dobija džeparac 2.500 funti mesečno, dijamante i skupocenu odeću - a sve to bez seksa

Ilam Čokolada iz Bolonje je toliko uspešna u svom "poslu" da će davati savete kako "uloviti" bogatog "taticu" na specijalnom samitu u Londonu, ovog meseca

  • 3

Uspešan razvedeni doktor koji ima više od 60 godina plaća jednoj studentkinji (25) 2.500 funti mesečno, da mu pravi društvo. Čak joj je kupio i kafić. Sigurno ste pomislili da znate šta ova sponzoruša daje doktoru u zamenu. Ali, ne, niste u pravu, ova "sugar baby" obasipana je poklonima i novcem u zamenu za platonske sastanke. Samo.

 

SPONZORUŠA NA KVADRAT: Odbila je momka "na keca", ali kad mu je ispao SVEŽANJ NOVCA iz džepa, htela je SVE DA MU DA! (VIDEO)

 

Ilam Čokolada iz Bolonje je toliko uspešna u svom "poslu" da će davati savete kako "uloviti" bogatog "taticu" na specijalnom samitu u Londonu, ovog meseca. Svog doktora je upoznala kada je imala samo 20 godina, preko prijatelja i bilo je, kaže, prirodno da nastavi da ga viđa, iako njihova veza nikada nije bila seksualna.

 

Istovremeno, Čokolada je 8 meseci u vezi sa dečkom (36), s kojim spava, a koji nema ništa protiv njenog "posla".  Iako on za to zadovoljstvo ne plaća, nedavno joj je za rođendan kupio ogrlicu kod "Tifanija".

 

- Nemam seks sa mojim "šugar dedijem". On od mene ne očekuje bilo kakav fizički kontakt. Daje mi džeparac 2.500 funti mesečno. Vodi me u šoping i sve što poželim kupi mi. Mogu sve da imam - priča Ilam. - Kupio mi je dijamantski prsten, kupuje mi odeću i vodi me u skupe hotele.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

Ali njegov najekstravagantniji poklon je bar, koji joj je kupio na severu Italije.

 

- On uživa u vremenu koje provodi sa mnom. Kaže da činim da se oseća kao dečkić, pun energije - objasnila je devojka.

 

Viđaju se dvaput mesečno, a ona ga je čak upoznala sa porodicom. Doktor joj je pomogao da pokrene humanitarnu akciju, kojom se obezbeđuju mašine za veš za Afriku.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Izvor: gossipmill.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA