≫ 

Jednu stvar svi radimo kada ROŠTILJAMO, a može da bude veoma OPASNA

 ≫ 

Obratite pažnju kako proveravate meso da li je pečeno, jer jedna stvar može da vas košta zdravlja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neggra

    17. jun 2017 | 09:20

    Dodavanje ulja mesu i povrću tokom roštiljanja je za mnoge ritual, ali zapravo je jako loše za zdravlje, tvrde nemački naučnici. Kako onda marinada sa uljem (?!)

  • zora

    17. jun 2017 | 08:26

    Beli luk se koristi za crveno meso.

  • amerika

    17. jun 2017 | 03:47

    Niko kod nas kada rostilja ne sipa ulje na meso, prenosite sta stranci rade, evo npr nas rostilj je na drvenom cumuru, ameri pale rostilj pomocu briketa koji smrde na parafin, oni peku meso na plamenu, a nasi na zaru, posle vecinom to meso premazuju sa slatkim premazima kao marmelada od sipka, pa ne znate da li jedete meso ili marmeladu, zato su svi gojazni, kod amera mi se svidjaju svinjska rebra sa rostilja I steak, ali da nije premazan sa tim slatkim premazom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA