≫ 

Jednu stvar svi radimo kada ROŠTILJAMO, a može da bude veoma OPASNA

 ≫ 

Obratite pažnju kako proveravate meso da li je pečeno, jer jedna stvar može da vas košta zdravlja

Komentari

  • Neggra

    17. jun 2017 | 09:20

    Dodavanje ulja mesu i povrću tokom roštiljanja je za mnoge ritual, ali zapravo je jako loše za zdravlje, tvrde nemački naučnici. Kako onda marinada sa uljem (?!)

  • zora

    17. jun 2017 | 08:26

    Beli luk se koristi za crveno meso.

  • amerika

    17. jun 2017 | 03:47

    Niko kod nas kada rostilja ne sipa ulje na meso, prenosite sta stranci rade, evo npr nas rostilj je na drvenom cumuru, ameri pale rostilj pomocu briketa koji smrde na parafin, oni peku meso na plamenu, a nasi na zaru, posle vecinom to meso premazuju sa slatkim premazima kao marmelada od sipka, pa ne znate da li jedete meso ili marmeladu, zato su svi gojazni, kod amera mi se svidjaju svinjska rebra sa rostilja I steak, ali da nije premazan sa tim slatkim premazom...

  • Putin R.S

    16. jun 2017 | 15:13

    To svi u svetu rade nismo samo mi u tu kategoriju ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA