SMRŠAJTE UZ IGRU: Tri plesa koja tope kilograme

Mnoge žene vole da plešu, ali retko koja ples koristi kao način za gubljenje kilograma. A igranje, osim što je zabavno, odlično je i za oblikovanje tela

  • 1

Ples je odličan saveznik lepog i zategnutog tela. Osim toga što je zabavan i nikada dosadan, on savršeno oblikuje telo, povećava kondiciju i dovodi do brzog gubitka kilograma, baš na onim mestima na kojima vam je to potrebno. Ukoliko vam je dosta jednoličnog tračanja ili dosadnih vežbi u teretani, okušajte s u jednom od ova tri plesa. Nećete zažaliti a rezultati će, ukoliko budete uporni, vrlo brzo biti vidljivi.

Zumba

Zumba predstavlja kombinaciju dinamičnih kreacija i elemenata latinoameričkih plesova, što ovaj oblik vežbanja čini posebno zabavnim. Jedan intenzivan sat zumbe pomaže u trošenju čak 500 kalorija. Najbolje od svega je to što ćete se na treningu toliko dobro zabavljati da ćete zaboraviti da ste tu kako biste smršali ili oblikovali telo.

Trbušni ples

Trbušni ples je jedan od najstarijih i najpopularnijih plesova. Ovaj ples mogu plesati sve žene, bez obzira na građu tela i na godine. On omogućava veliku slobodu i kreativnost, a senzualni pokreti mnogim ženama pomažu i kod izgradnje samopouzdanja.

Latinoamerički plesovi

Verovatno najpopularniji, latinoamerički plesovi idealni su kako za gubitak kilograma, tako i za postizanje kondicije i oblikovanje celog tela. Ako nikada niste plesali nijedan ples ovog tipa, krajnje je vreme da se upišete na časove latinoameričkih plesova.

( T. Milić / zenstvena.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA