• 1

NEDELJNI HOROSKOP: Device nemaju poverenja u partnera, Ribe nisu spremne za ozbiljnu vezu

Još jedna nezaboravna nedelja je pred nama

  • 1

Nedeljni horoskop za kraj sunčanog jula i početak avgusta ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na "igranku bez prestanka". To važi za sve.

www.astrousluge.com

OVAN

Zodijak, astrologija, horoskop, horoskopski znak OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Pred vama je povoljna nedelja u kojoj ćete veoma lako rešavati zaostale poslove i sve obaveze koje vam stoj nad glavom. Ako ste u vezi očekuje vas jako lep period i puno romantike. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuju vas mogući problemi koji mogu da budu vezani za srčani sistem, krvne sudove, povišen pritisak itd.

BIK

Zodijak, astrologija, horoskop, horoskopski znak BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Moguće je da ćete na polju privatnog posla imati neke neočekivane promene, ali će se sve na kraju završiti kako treba. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo i zbližavanje. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas period u kojem možete da imate manje poteškoće sa bešikom i probavnim traktom, stomakom.

BLIZANCI

Zodijak, astrologija, horoskop, horoskopski znak BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Očekuje vas novo poslovno putovanje na kojem možete biti veoma uspešni. Spremni ste da napravite dobre promene. Kada je u pitanju ljubav, rešićete probleme u komunikaciji sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa rukama, šakama, zglobovima i tome sl. Pazite se mogućih promena.

RAK

Zodijak, astrologija, horoskop, horoskopski znak RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Očekuje vas period u kojem ćete imati pokretanje novih dešavanja na polju posla. Polje zarade vam ide u jednom boljem pravcu. Na polju emocija vam vlada stabilno stanje. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa glavoboljom, očima, osetljivim sinusima i osetljivim predelom glave.

LAV

Zodijak, astrologija, horoskop, horoskopski znak LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Pred vama je period u kojem nećete imati dobre poslovne prilike, pa možete da budete malo razočarani. Na polju ljubavi vas očekuje manja svađa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa vidom, tegobe vezane za visok pritisak kao i bolovi u donjem delu leđa pa o tome povedite računa.

DEVICA

Zodijak, astrologija, horoskop, horoskopski znak DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Nemojte da planirate važne poslovne promene tokom ove nedelje je rmože biti komplikacija. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati neku nesigurnost i nepoverenje u partnera. Očekuje vas period u kojem možete da imate manje zdravstvene probleme zbog lose cirkulacije kao i tegobe sa venama i nogama.

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima