≫ 

Finansijsko stanje horoskopskih znakova u 2021: Jarac će da štedi, Bik da se rasipa

Kome će zvezde u novoj godini doneti značajno veće prihode

  • 0
Dobitnik na lotou,  bingo, pare, novac, evri, sreca, radost, zarada, dobitak Foto: Shutterstock

Šta se sprema u 2021. godini na polju karijere i finansija? Proverite horoskop za vaš znak i najnovije astrološke prognoze koje slede u novoj godini.

Ovan 

Pre ili kasnije stvari će se vratiti na pravi put, čak i ako se čini da godina ne započinje baš najbolje za ovaj znak. Biće sve bolje kako vreme bude odmicalo. Nove prilike doneće nove izazove na proleće. U martu će biti potrebno rešiti neke nesporazume, a na vama možete li prikupiti činjenica iz verodostojnih izvora. Pomaganje u rešavanju problema vezanih za posao otvoriće put za unapređenje. Poslove koji uključuju putovanja, medije i oglašavanje vredi razmotriti na jesen. Ako uložite više u štednju kako se godina završava, osećaćete se sigurno.

Bik 

Pronalaženje novih načina da proširite svoje znanje doneće vam veću motivaciju između januara i juna. Uzbudljiv posao će vam pružiti priliku da dokažete svoju vrednost. Biće vam veliko zadovoljstvo da dokažete da imate šta je potrebno za uspeh. Oko avgusta ćete imati priliku da povećate prihode. Osim što ćete podići svoj životni standard, odvajanje dela mesečne zarade za uštedu pružiće vam osećaj sigurnosti. Imaćete nekoliko divnih ideja za zarađivanje novca u oktobru i trošenje istog. Kako se godina završava, kupujte stavri koje pružaju dugoročno zadovoljstvo.

Blizanci

Veruj u sebe. Vaši planovi za budućnost prolaze kroz značajne promene. Dajte sebi dozvolu da isprobate nova iskustva. Bez obzira da li razmišljate o promeni posla, preseljenju ili započinjanju zdravijeg životnog stila, širenje vidika pomoći će vam da otkrijete za šta ste sposobni. Vaše komunikacijske veštine pomoći će vam da dođete u bolji položaj u vreme vašeg rođendana. Na leto će vam komšija tražiti pozajmicu. Iako biste voleli da pomognete, imate lične planove koji bi vam ovo otežali. Dobrotvorne aktivnosti treba da se započnu kod kuće, a porodica će vam biti prioritet kako se godina bude završava.

Tompus Foto: Pixabay.com

Rak

Udruživanje snaga sa talentovanim ljudima moglo bi povećati vaše finansijske izglede kako godina počinje. Neočekivani bonus, poklon ili neočekivani prihod na proleće omogućiće vam da kupite nešto luksuznije. Povešće vas izlasci po zabavama i pomalo bahaćenje. Ako ste čeznuli za odmorom u inostranstvu, leto će biti sjajno vreme za to. Na jesen ćete se možda osećati premoreno, ali ne možete okrenuti leđa mogućnosti da povećate prihode. Šef će vam biti zahvalan na vašem napornom radu, a vi ćete dobiti povišicu ili unapređenje kao zahvalnost za vašu predanost.

Lav

Oduvek ste voleli takmičenje i prihvatanjem izazova početkom godine mogli ste da dostignete visine o kojima niste ni sanjali. Budite spremni da se uključite u posao i ostanite koncentrisani. Prihvatanje liderske uloge u martu biće lična satisfakcija. Vaš entuzijazam može pomoći da uzdignete i nadahnete druge. Uzbudljiva ponuda posla u septembru biće odgovor na vašu molitvu. Ako vas plate da radite nešto što volite, motivisaće vas za sve u životu. Volonterski rad i podrška cilju koji vam je pri srcu doneće velike koristi i duboko zadovoljstvo kako se godina bude završavala.

Devica

Izvor prihoda će sasvim naglo presušiti kako godina bude počinjala; ali ne paničite, na pomolu su mogućnosti za zaradu. Grupa planeta u vašem sektoru posla krajem februara podstaknuće uzbudljivu promenu u karijeri koja će poboljšati vaše finansijske izglede. Prilike povezane sa renoviranjem kuća, upravljanjem imovinom i restauracijom nameštaja mogu uroditi značajnim plodom. Trošenje novca na stvari koje vam pružaju udobnost i zadovoljstvo leti će biti ulaganje u vaše zdravlje i sreću. Pronađite način da predstavite svoje jedinstvene sposobnosti u novembru. Lako ćete zaseniti svakog takmičara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA