≫ 

4 horoskopska znaka kojima se smeši ljubav u 2021. godini! Da li ste vi među njima?

Nekim znakovima će ova godina biti ispunjena ljubavlju

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Godina 2020. bila je prilično teška, zato sada zaslužujemo mirniji i lepši period koji sledi.

Nova godina će mnogim horoskopskim znakovima pružiti mogućnost napretka, a neki od njih će verovatno nagraditi novom ljuvavlju.

I u 2021. godina biće puno značajnih astroloških događaja koji će uticati na ljubavnu sferu određenih znakova.

Blizanci

Pripadnicima ovog znaka 2021.  godina donosi potpuno obnavljanje. Godina započinje ulaskom vaše vladajuće planete Merkura u Vodoliju što će vas inspirisati da postavite nove ciljeve i upoznate nove ljude, možda i pronađete simpatiju.

Ubrzo nakon toga Mars ulazi u Blizance i motiviše vas da započnete novo poglavlje u svom životu i privučete stvari i ljude koje želite. Saturn i Jupiter ove godine pružiće vam priliku za ulazak u dugoročnu romantičnu vezu.

Lav

Ova godina je savršeno vreme za izgradnju novih odnosa, ličnih i profesionalnih. Godina 2021. započinje sa velikom ljubavnom energijom tokom čitavog perioda Merkura u Vodoliji. Vaš horoskopski znak će imati koristi i od Sunca, Saturna i Jupitera koji će uticati na ljubavni život.

Savršeno je vreme da se oslobodite veza koje vam ne odgovaraju i stvorite obećavajuće  nove kontakte u svim oblastima vašeg života.

Horoskop, Lav Foto: Shutterstock

Škorpija

Godina 2021. započinje Uranom koji završava petomesečni retrogradni period i donosi obrt u vašoj vezi. To znači da imate priliku za nove kontakte.

Vaša vladajuća planeta Mars će ove godine ući u Bika i inspirisaće vas da se usredsredite na ono što želite. Tako će vam biti pružena prilika za popravljanje postojeće veze ili za stvaranje nove.

Jarac

Preživevši najteže astrološke godine, Jarci konačno mogu da se opuste u 2021. Ove godine Pluton će ponovo biti retrogradan u vašem znaku, što znači da ćete vrlo verovatno pronaći novog emotivnog partnera.

Jupiter i Saturn mogu pomoći pripadnicima ovog znaka da steknu nove, zdravije odnose.

Video: Kako astrolozi predviđaju 2021. biće godina velikih promena i sreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA