≫ 

Koji je najkompatibilniji par horoskopa? Oni čine idealnu kombinaciju od svih 144 mogućih u Zodjaku

Horoskopski par koji malo ko može da shvati

  • 1
Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Iako nova astrologija ima dilemu oko najidelanijih horoskopskih parova, prema nekim ranijim navodima i starijim astrolozima, neprikosnovena i jedinstva harmonija je ipak između Bika i Škorpije. Oni čine nepobedivu kompatibilnost od svih 144 mogućih kombinacija Zodjaka.

Ovi suprotni znaci horoskopa, što im daje kompleksnu, ali čvrstu vezu, sudeći prema karakteristikama, se dele na "jin i jang", koja ima jednu celovitost istih elemenata, ali u različitim kontekstima.

Primera radi, ako Bik uživa materijalno bogatstvo, Škorpija je ta koja obožava novac. Kako jednom Biku novac služi kao platno sredstvo da bi ispunio sve svoje potrebe za komforom i hedonizmom, za Škorpiju novac predstavlja moć. Oba znaka osećaju se nestabilno bez finansijske potpore i gotovo da im tlo izmiče pod nogama ako ostanu bez novca.

Bračni par, zaljubljeni, momak i devojka, zena muškarac, vođenje ljubavi, strast, seks, sex, predigra Foto: Shutterstock

Mogli bi se opisati kao dvojajčani blizanci, najpre. Toliko različiti, a opet isti. Kada je reč o fizionomiji, Škorpije su sitnije, ali atletske građe, dok je Bik masivniji sa naglašenim oblinama. Bik je otvoreniji i transparentniji u komunikaciji, dok Škorpija održava svoj imidž tajanstvenosti - ipak, oni isto razmišljaju.

Ova kompatibilnost se odražava najpre na emotivnom planu, pa kada uspeju da usaglase svoje snege i slabosti, oni su ljubavnici na duge staze. Neretko se veza između ova dva znaka završava brakom.

Strasne prirode i  senzibilitet ih održavaju u svim njihvim nesuglasicama koje se okolini mogu učiniti suviše dramatičnima, ali njihovo jedinstvo i povezanost uočljivo je za svakog posmatrača.

Ljubavni par Foto-ilustracija: Pixabay

Seksualna privlačnost ova dva znaka je fatalna. Bik će svojim sebičnim porivima imati potrebu za fizičkim kontaktom koji mu daje emotivnu sigurnost, dok će Škorpija koketirati s "toplo-hladnim" odnosom. Ovo pobuđivanje strasti za epilog ima erupciju nagona za sjedinjavanjem.

S druge strane, posesivnost oba znaka može biti problem u ovoj vezi, ali i različito manifestovanje ove osobine. Bik će u ovom slučaju biti inertan i neprijatnim ćutanjem iskazivati nezadovoljstvo, dok će se Škorpija služiti cinizmom i provokacijom. Takođe, ovim znakovima Zodjaka i finansije mogu biti uzrok nesuglasica, ali za njih ne postoji stavka koja se ne može rešiti u postelji.

Video: Kako astrolozi predviđaju 2021. biće godina velikih promena i sreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👩‍💻

    14. januar 2021 | 18:25

    Ja i jedan bik nismo uspeli da pomirimo suprotnosti ni posle 7 godina veze. Ipak, svima bih poželela takvu ljubav, ali ne i takav kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA