• 1

Kako horoskopski znakovi nenamerno uništavaju svoje ljubavne veze: Rak drami, a Vage manipulišu

, Telegraf

Neki pažljivo skrivaju svoje mane, sve dok se ne osete ugroženim

  • 1
Svađa, raskid

Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima neke mane i negativne osobine, samo ih neki ispoljavalju, dok ih neki pažljivo čuvaju dok ih ne osete ugroženim. Ulazak u ozbiljnu vezu obično znači prihvatanje svih partnerovih vrlina i mana, makar nam ovo drugo bilo prilično teško.

Ipak, svako ima mračnu stranu, što je potpuno normalno, ali na njoj treba raditi – kao i na vrlinama.

Međutim, nekim horoskopskim znakovima mane često preovladaju, što dovodi do kraha ljubavne veze.

Ovan

Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak zbog očekivanja da partner treba da živi po njihovim pravilima. Postavljaju se superiorno u odnosu na partnera, a negativne i cinične komentare govore u najgore moguće vreme - Ovnovi baš znaju da zadaju niske udarce.

S druge strane, izuzetno su osetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su pogrešno protumačili može da im upropasti dan. Imaju preku narav, pa ako ih naljutite sledi vam rafal psovki i ružnih reči.

Bik

Kada oni misle da veza više ne vodi nikuda, oni jednostavno dignu ruke. Prave se da ih se ništa ne tiče i na suptilan način daju partneru do znanja da im je ponos važniji od svega.

Nisu neko ko vapi pa pažnjom, pa zbog toga često smatraju da ih je lako voleti, ali to često nije slučaj.

Takođe, Bikovi će nekad toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dete, što deluje veoma loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću.

Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga kasnije patiti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se ponašaju kao da imaju "prekidač emocija" - samo jedan potez i nema ih! Time jasno žele dati do znanja partneru da ga ignorišu. Blizanci nekada vape za greškom partnera kako bi imali šta da mu zamere.

Potreba za slobodom Blizanaca takođe može oterati partnera. Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku u stanju su da toliko odlažu obaveze da posle izvesnog vremena zaborave na njih.

Svađa, ljuta žena, izvinjavanje, muž

Foto: Shutterstock

Rak

Preterana dramatičnost, traženje pažnje i i trošenje živaca na sitnice efikasan su način na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose.

Ako su Rakovi povređeni, biraće reči koje će vas "pogoditi" pravo u srce.

Za neke veće stvari u stanju su da se dure mesecima, pa čak i godinama, stalno ih nabijajući na nos. Ako uđu u destruktivnu fazu, potpuno će isključiti partnera, te će o njemu govoriti ružno pred drugim ljudima.

Lav

Pripadnici ovog znaka prave veliku famu oko svoje ljubavi, toliko da to može da optereti drugu stranu. Vole da budu zaljubljeni, ali više od svega vole da budu voljeni, paženi i maženi.

Ukoliko duže vreme Lav ne dobije dovoljno pažnje, on će se naprosto odljubiti i krenuti u potragu za partnerom koji će moći da mu pruži sve što jedan Lav očekuje.

Devica

Partner ovog znaka ima jednostavan zadatak - da usreći Devicu. Zbog toga se čini da odnos s njima nije veza puna emocija, već pravi pravcijati posao. Najveću štetu i sabotažu veze prave pasivnom agresijom i očekivanjem da bi partner trebalo da im čita misli.

Pre raskida veze, Devica će jedno vreme zvocati, a onda mudro zaćutati i zauvek nestati.

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Par

    Koji se voli i postuje prilagodjava pravi kompromis taj nema problema ma koji znak bio

    2
    2

    Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima