≫ 

Šta nam donosi Jupiter do kraja 2021: Lavovi će se zaljubiti, a Ribe odahnuti

- Jupiter je krenuo direktnim hodom, kao i Merkur, pa dolazi do velikih promena kod svih nas - najavljuje za Telegraf astrolog Aleksandra Bjeljac

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

Astrološke promene koje se dešavaju na nebu impliciraju da je vreme da se pokrenemo. Sve što nas je do sada opterećivalo trebalo bi da odbacimo i ostavimo u prošlosti, savetuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ona podseća da je Jupiter planeta širenja, sreće, zaštite, poboljšanja finansijske situacije kod mnogih, a donosi i stabilizaciju u međuljudskim odnosima.

Osetićemo olakšanje i na mnoge stvari ćemo gledati drugačije. Jupiter će boraviti u znaku Vodolije do 28.12.2021, da bi kasnije prešao u znak Riba.

Značajan astrološki datum je baš večeras, 19. oktobra, kada imamo aspekt sunce u Vagi trigon Jupiter u Vodoliji. Večeras se pokreću mnoge stvari, a ovaj položaj je izuzetno povoljan i sve što započnemo može imati dobar ishod. Mnogi će od večeras biti puni optimizma.

Već za desetak dana, 28. oktobra, mnogi se mogu nadati boljoj zaradi; ujedno, bićemo, emotivno ispunjeniji, skloni raznim zadovoljstvima, a mnogi će veze podići na viši nivo - venčanjem ili otpočinjanjem zajedničkog života.

Prvi dan novembra takođe donosi zanimljiv aspekt - Merkur u Vagi sa trigonom Jupitera u Vodoliji, što implicira da stižu bolje raspoloženje, entuzijazam, bolja koncentracija za učenje, putovanja, dobri poslovni poduhvati i dogovori.

Takođe, 11.decembra dobro je aspektovana pozicija za rad sa inostranstvom ili planiranje putovanja koja ste već odavno priželjkivali, a 20. decembra Sunce u sekstilu sa Jupiterom nam nagoveštava povoljne događaje, poklone, putovanja, posete…, sve u svemu povoljne događaje do kraja 2021.

Mnoge stvari ćemo takođe privesti kraju. Možda nam naizgled neće delovati idilično, ali zapravo, shvatićemo da je sve išlo nama u prilog, bilo da su u pitanju raskidi, otkrivanje tajni ili prekidi druženja, posla. Ali mi moramo našu energiju usmeriti ka pozitivnim mislima i širiti istu, jer sam Jupiter to traži od nas.

Horoskopski znak ovan

Foto: Shutterstock

Astrolog Bjeljac najavljuje šta aspekti Jupitera donose svakom znaku Zodijaka do kraja 2021. godine.

Ovan

 

Mnogi će ostaviti svoje želje, pokrenuti se i preko bliskih prijatelja i novih kontakata doći do cilja.

Bik

 

U ovom periodu ćete rešiti sve što vas je tištilo i usmeriti se ka profitabilnosti.

Blizanci

 

Moguća su putovanja, a ovo je i odličan period za edukaciju i nove aktivnosti, pa radite na tome.

Rak

 

Mnoge stvari već sada možete držati pod kontrolom. Bićete otvoreniji u emotivnim odnosima, plenićete šarmom i energijom.

Lav

 

Partnerski odnosi će dominirati. Nekim Lavovima će se baš u ovom periodu pojaviti srodna duša i životni saputnik. Period je izvanredan i za javne poslove i rešavanje pravnih problema.

Devica

 

Bolje ćete se osećati u svakodnevnom životu. Mnoge Device će privesti kraju naporne poslove, a neke će započeti nove projekte, što će se ispostaviti kao dobra ideja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA