• 0

Venera napokon kreće direktnim hodom: Sledi period iznenađenja i oslobađajućih iskustava

Mnoge okolnosti postaju jasnije i izvesnije

  • 0
venera jupiter astrologija  horoskop Zodijak

Foto:Pixabay

Od 19. decembra prošle godine pod uticajem smo retrogradne Venere koja nas je navela da preispitamo neke segmente svog života, počevši od naših odnosa, novca, te koliko i kako vrednujemo sebe kao i ono što posedujemo.

Konačno u subotu, 29.1. Venera kreće direktnim hodom sa 11 stepena Jarca i polako završava period preslaganja. Mnoge okolnosti postaju jasnije i izvesnije, ali nas Merkut još drži u starim i nerešenim iskustvima, i tako će biti sve do 4. februara.

Subota je posebno značajan dan jer se ponovno sastaju retrogradni Merkur i Pluton u znaku Jarca, prošli put je taj aspekt bi aktivan 30.12. prošle godine i kao da nas vraća na to mesto i omogućava nam da bolje shvatimo neke teme te dublje proniknemo u ono što je tada bilo bitno za nas.

Istovremeno, u subotu, Venera kreće prema napred i nalazi se u aspektu s Uranom. Očekuje nas neko iznenadno i oslobađajuće iskustvo. Moguće je da ti događaji budu u sprezi s iskustvima koje smo doživeli sredinom novembra ili sredino decembra prošle godine kada je taj aspekt bio na snazi.

Kao da s naših ramena padaju stari tereti, izlazimo iz okova, idemo prema napred. Spoj Venere i Urana simbol su ljubavi, slobode i autentičnosti. Svega onoga što možemo živeti iz srca i što je uistinu najbolje za nas.

Dolazi rešenje, uvid, sve se odvija neočekivano i iznenada. Vidimo bolje ono što je bilo i to polako ostavljamo iza sebe. Idemo prema napred. Značajan datum biće 2.3. kada se Venera vraća na mesto s kojeg je krenula unatrag, a istovremeno se na istom stepenu dotiče s Marsom. Važno vreme za naš dalji smer u životu, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili nekad druga priča.

Život se odvija u slojevima. Sve je isprepleteno i povezano. Jedna te ista situacija otkriva se u punini kroz protok vremena, ne uvek odjednom. Ponekad to ne vidimo, zato je važno biti prisutan. Biti strpljiv. Promatrati. Dopustiti životu da nam pokaže. I što je najvažnije, u miru biti na mestu neizvesnosti jer to je samo privremena pozicija.

Nakon što razvijemo poverenje u život, sve je jednostavnije.

Vaš svakidašnji život je vaša škola, vaš hram i vaša vera.

Video: Koji horoskopski znakovi utehu traže u hrani?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima