Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ: Ovnovi se upoznaju sa nekim preko prijatelja, Lavove čeka blaga nervoza

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
proleće astrologija astro horoskop Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Vi ste napravili plan aktivnosti, ali je verovatno da ćete morati da ga menjate u hodu. Mnoštvo sitnih obaveza, koje morate završiti u najkraćem roku. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja pokazuje veliko interesovanje za vas.

BIK

Imate osećaj da nikada nećete uspeti da pokrenete neke poslovne situacije. S druge strane, nemate nameru da odustanete – svesni ste da su vaši planovi dobri. Samo polako. Kolega vam se udvara, ali trenutno niste nešto naročito zainteresovani za to.

BLIZANCI

Ne primećujete da pravite greške i propuste i nastavljate da funkcionišete po starim obrascima. Preispitajte dobro način na koji radite. Odličan momenat za kontakte preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Jedna priča se može pokrenuti.

priroda, suncokret, proleće, horoskop, zodijak , horoskopski znaci, leto, astrologija Foto: Shutterstock

RAK

Danas ste u šućmurastom raspoloženju – ništa vam se ne radi, i samo otaljavate sve. Neraspoloženi ste zato što još uvek nema realizacije onih pitanja koja su vam bitna. Bolje funkcionišete u emotivnom segmentu – tu vas čekaju prijatni trenuci.

LAV

Ne dopadaju vam se neke situacije u poslu. Ipak, trenutno ne možete uraditi ništa konkretnije po tom pitanju, osim pratiti situaciju. Blaga nervoza zbog toga što vas saradnici požuruju. Odličan dan da isplanirate lepa dešavanja sa voljenom osobom.

DEVICA

Dan kada ne trebate da popustite sebi – nemojte dozvoliti da budete neaktivni – potrebno je da se maksimalno angažujete, jer možete bez velike muke preokrenuti poslovne situacije u svoju korist. Divni i romantični momenti sa voljenom osobom.

Video: Ovi horoskopski znakovi uživaju samo dok samuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA