MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga uspeh na poslu i neočekivani dobitak

Saznajte da li ćete tokom novembra imati sreće u ljubavi i kako će vam izgledati poslovni život

  • 4

Novembar će za mnoge horoskopske znake biti veoma pozitivan na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Foto: pixabay

POSAO: Novac vam je bitan a posebno možete imati sreće od 3. Novembra kada se pravi lep aspekat sa Saturnom, pa ćete neke zaostale dugove platiti i vama će se sigurno otvoriti mogućnost da zaradite na neki lepši, lakši, kreativniji način. Te aspekte svakako je važno da iskoriste svi pripadnici ovog sazvežđa jer ćete imati naporan radan mesec sa puno energetskog

trošenja, sastanaka u firmi sa nadređenima ili ako ste vlasnik sa radnicima što svakako neće biti lako. Druga polovina meseca je opisana sa dobrim aspektima Jupitera i sigurno je da ćete napraviti dobar posao sa Strelcem, Vodolijom ili Bikom. Oni su ovde prikazani kao potrebni savetnici. Vi ste rečiti, imate jak glas pa tako morate da pazite kada pregovarate da ne krenete da vičete previše kako ne bi zaplašili saradnike. Ovnovi koji traže posao moraće da se okrenenu jednom prijatelju iz znaka Škorpije koji može da im pomogne ili privremeno zaposli.

LJUBAV: Vladar znaka Ovan je Mars a on se upravo nalazi u znaku Vage ljubavi i braka, pa su izvesna zaljubljivanja, pre svega za mlade pripadnike ovog znaka. Ovnovi srednjih godina koji traže ljubav mogu je pronaći na nekom skupu, sastanku ili svadbi, proslavi prijatelja. Ako ste u braku onda očekujte više pažnje i ljubavi od partnera, možda ćete i neki poklon dobiti.

ZDRAVLJE: Morate povesti računa na hormone, bešiku, bubrege. Možete patiti od urinarne infekcije pa se svakako savetuju prirodni čajevi brusnice i aronije, uvin čak koji je odličan detoks a najviše obratite pažnju na toplotu u prostoriji u kojoj radite ili spavate.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u novembru očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko škorpija

    31. oktobar 2017 | 22:29

    Sve istinito samo ja ženu nemogu naći nigde jednostavno nemože tako da sve osim toga je istina

  • škorpija&hriscanin +

    31. oktobar 2017 | 22:35

    Sve je to tako lako samo stvarnost je totalno drugačija

  • Asdf

    1. novembar 2017 | 03:14

    A ako vaga nije u braku i nema posao, šta onda? 404?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA