≫ 

Najzdraviji način spremanja pečuraka nije prženje - već nešto potpuno drugačije

 ≫ 

Ako ih pravilno spremate možete da izbegnete gubitak hranljivih sastojaka kojima obiluju

Komentari

  • Ika...

    27. decembar 2017 | 15:10

    Pozdravljam sve ljude koji jedu pečurke...ja lično ne mogu očima da ih gledam,a tek miris njihov??

  • mister

    27. decembar 2017 | 13:53

    Ja ih spremam na rostilju zajedno sa kremenadlama,tako da im mast i miris ucine jos ukusnijim,po zavrsenom pecenju malo maslinovog ulja.

    • 28. decembar 2017 | 09:23

      Sanja

      @mister

      Kremenadlama...ha,ha,ha.

    • 5. decembar 2019 | 23:03

      galeb

      @mister

      Pa kremenadla, šta je smešno... to je žablje meso... Da je krmenadla, bila bi krmetina...

  • Mrka

    27. decembar 2017 | 11:32

    Stotine vrsta i stotine načina. Postoje vrste koje se peku, bare, kisele,prže,jedu žive, suše....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA