Pogledajte kako će ulazak Venere u Škorpiju promeniti vaš ljubavni život do 7. januara

Sledi nam još jedno pomeranje planeta koje će se ozbiljno poigrati sa nama

  • 2

Venera ulazi u znak Škorpije i ovog decembra sprema pregršt iznenađenja za sve, a ova faza trajaće sve do 7. januara naredne godine.

Ovaj tranzit obeležiće naše kontradiktorne potrebe kada je reč o ljubavi, a to je da damo sve što imamo ili odustanemo jednom za svagda. Iako vam ovo možda zvuči zastrašujuće, ove promene će učiniti vaš ljubavni život mnogo zanimljivijim. Venera će još uvek biti u senci, ali će iz nje izaći 17. decembra, pa iako budemo želeli da napredujemo ili znamo šta želimo, neće biti konačne odluke tokom ovog perioda.

Škorpija je poznata po svojoj potrebi za pažnjom i nežnošću. Foto: Shutterstock

Ono što sada osećamo, posledica je ulaska Venere u senku, a ovako se osećamo još od kraja avgusta i početka septembra. Tokom ovog perioda videli smo da je mnogo veza prošlo kroz krize ili se raspalo, mnoge tajne su otkrivene i motivi su isplivali na videlo.

Sada se konačno pomera i nije zainteresovana za dramu pojavljivanjem bivših ljubavnika što nije uopšte loše. Ona sada voli da krši pravila i u potrazi je za ljubavi koju su opisali najveći pesnici u istoriji. Romantična je do srži, ali se suizdržava od pritiska.

Venera nudi potpunu i bezuslovnu lojanost, zato kada oseti da je partner izdaje postaje ljubomorna i okrutna i ne želi da oprosti. Ukoliko je njeno poverenje iznevereno početkom jeseni, sada će ona pokazati svoju najmračniju stranu.

Mnogi od nas će biti rastrzani između dve strane: ili ćemo se bliže povezati sa partnerom i voleti se više, ili ćemo postati mrzovoljni i osvetoljubivi umesto da ispunjavamo fantazije našeg ljubavnika - postaćemo njihova najveća noćna mora!

Vnera će nam pomutiti osećanja. Foto: A. Nalbantjan, NASA

Kada Venera pređe u polje Škorpije, svako od nas treba da vežba strpljenje i diskreciju kada imamo posla sa našim srcem jer ćemo stvari viđati kao crn eili bele. Time što ćemo biti strpljivi, prihvatićemo čitav spektar energije Venere u Škorpiji.

Venera sada ne želi ništa površno, ništa transcendentno, već želi duboku, dugu i večnu obavezu. Ukoliko je naša ljubav u opasnosti, ili nas ne cena onoliko koliko bismo mi to želeli, želećemo vezu na sve ili ništa.

Moramo da prihvatimo da ne možemo da promenimo ono što smo preživeli, ali možemo da biramo gde ćemo ići dalje. Dugujemo to sebi i našim partnerima, a posebno moramo da budemo iskreni kada su u pitanju naše potrebe i želje. Ljubav je zaista čudo, sila koja može da nas natera da poverujemo u nemoguće.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бранкица

    5. decembar 2018 | 09:47

    Љубав је само двоје и посвећеност у задовољењу потреба вољене особе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA