VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: Zvezde otkrivaju ko će imati sreće na pretek, a kome neće faliti ljubav i novac

Astrolozi najavljuju veoma zanimljivu godinu

  • 2

Pripremite se za vožnju zvanu 2019. godina - poručuje godišnji horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Imate ideje u vezi sa novim projektima, ali osoba zadužena da odradi svoj deo posla kasni ili je takav sticaj okolnosti. Odlaže se završetak procesa, koji je započet i nikako da se završi. Ako se bavite privatnim poslom, zamrznuta situacija nije pomogla da se bilo šta promeni. Ili ćete pristupiti reformi ili završiti ono u šta ste u poslednje vreme ulagali. Nećkanju nema mesta! Neophodno je da razumete da se ništa nije urotilo protiv vas, već da ste u procesu koji ima zadatak, da poništi nešto zastarelo i da stvori nešto novo. A kako ste zatvoreni, pomalo kofuzni i niste voljni da sarađujete, okolnosti vas teraju da istupite iz reda, šablona od uobičajenog i onoga što smatrate da je normalno. Ključne reči su reforma, promene, a spovešćete ih hteli vi to ili ne, doduše malo kasnije! Sarađujte sa univerzumom, posmatrajte šta je neophodno da prihvatite ili od čega da odustanete.

LJUBAV

Znak koji možemo s pravom nazvati kraljem strasti i požude. Voli da se poigrava sa svojim, ali i tuđim osećanjima, jer mu Mars daje upravo takvu energiju. Vi se uzbudite pri samoj pomisli na nežnost i seks. Kako je muškarac u duši lovac, uzbuđuje ga kada se partnerka poigrava sa njegovim strpljenjem i izmiče mu kao plen. Žena je vrlo drska i dominantna i u seksu tačno zna šta želi. Ona sama odabira jake i moćne muškarce. Na pomolu je veza sudbinskog karaktera, zaljubićete se zahvaljujući partnerovoj nežnosti i pažnji. Bićete vrlo ranjivi, pa i zbog sitnice možete da odreagujete povlačenjem u sebe. Dolazite u situaciju da preispitujete svoje i partnerove postupke i zaključujete da ste Vi napravili grešku pri komunikaciji. Savet je da se nikako ne uzbuđujete povodom toga i da ne dozvolite da vas to odvede u depresiju.

ZDRAVLJE

Više ćete vremena posvetiti brizi o drugima. Dopustićete da vas tuđe brige iscrpe i oduzmu vam energiju. Jasno postavite granice prema drugima, u protivnom ćete biti iscrpljeni. Obratite pažnju da ne preterate sa hranom. Pojaviće se problemi sa zadržavanjem vode u organizmu. Ako ste odlučili da napravite zaokret i počnete redovno da vežbate, nemojte na početku preterivati. Dajte telu vremena da stekne kondiciju. Šetajte i boravite što više pored vode, jer će vam to neizmerno prijati. Čak ne bi bilo loše i da živite negde blizu jezera ili reke, mora. Povedite računa o urigenitalnom sistemu, grudima. Može vas mučiti depresija, povlačićete se u sebe. Preterano bavljenje sobom, kao i prevelika samokritičnost ne može vam doneti ništa pozitivno. Potrebno vam je društvo vaših najmilijih!

Pogledajte šta očekuje Bikove u 2019. godini.

BIK

Foto: Shutterstock

POSAO

Imate velike planove za budućnost. Skloni ste da život posmatrate sa dosta optimizma i nade u bolje sutra, ali ćete isto tako biti nepraktični. Imaćete prepreke na polju komunikacije, teškoće da dobijete papire ili da sredite dokumentaciju. Ako ovo ostavite za kasnije, možete imati problema sa inspekcijom ili uniformisanim licima. Radite na vreme sve što je nophodno, jer ste skloni lenjosti i odlaganju. Ako se bavite privatnim poslom , moguća je šteta zbog nekih falsifikata, prevara ili nečega čega niste ni bili svesni. Nećete biti koncentrisani, pa ćete se više puta vraćati na proces koji je neohodan da bi se određeni posao dovršio. Nezaposleni Bikovi mogu jedino sami da se zaposle, ali će zbog prevelikih očekivanja ući u nešto što bi moglo doneti samo gubitak. Budite pažljivi sa potpisivanjem i sklapanjem ugovora. Finansijska situacija se naglo popravlja.

LJUBAV

Vama upravlja planeta Venera. Zato volite komociju i romantiku. Ne radite ništa na brzinu. Srećni ste kada se oko vas sve polako odvija i kada ni zbog čega ne morate da žurite. Ako želite da osvojite Bika pripremite sto za dvoje. Obavezna je vrhunska dekoracija, dobro vino i naravno, dobra večera. Osećate da je došlo vaše vreme, što je osvežavajuća promena posle niza izazova i velikih odluka. Novi nalet energije neće biti lako usmeriti , zato pažljivo birajte bitke, ali i objekte svoje pažnje. Kada vas na trenutak savlada nekritičnost i bes, vaš partner i vaši neprijatelji mogli bi da prođu slično. Umesto na ljutnju i frustraciju, potrošite svoju zalihu energije na ljubav i videćete kako će razlozi za gunđanje nestajati iz dana u dan. Ukoliko niste u vezi, pažljivo birajte partnera, jer nije sve onako kako se u prvi mah čini!

ZDRAVLJE

Sve dok možete zanemarujte svoje zdravstvene potrebe. Ali, morate promeniti naviku. Naći ćete se kako uživate u opuštajućim terapijama, izvodite svoje omiljene vežbe i uživate u svojoj omiljenoj hrani. Šetnja po obližnjim stazama ili lagani trening na vas će delovati okrepljujuće. Bilo bi poželjno da lekara posetite na vreme, kako manji problemi ne bi postali veći. Mogući su problemi sa infekcijama, napadaju vas virusi, pa se naoružajte lekovima različitog spektra. Ukoliko zanemarite probleme sa prehladom, ona može preći u upalu pluća, što vas može odvesti i na bolničko lečenje, a to svakako ne bi ste želeli. Nezadovoljstvo svakako nemojte utapati korišćenjem alkohola ili druge vrste opijata. Prati vas malaksalost, osećaj stalnog umora, pomanjkanja snage. Obratite pažnju na maglovito vreme koje vam može doneti probleme u saobraćaju, jer je otežana vidljivost.

Pogledajte šta očekuje Blizance u 2019. godini.

BLIZANCI

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Imaćete priliku da započnete nove projekte, jer je sada prilika da nešto započnete, jer vam se pružaju nove mogućnosti, ali i da završite ono što je ostalo nedovršeno, za šta ste temelj postavili u prethodnom periodu. Bićete vrlo odlučni da sprovedete određene reforme na polju posla i sopstvene karijere. Neće vam nedostajati volje i energije, pa ih iskoristite za ostvarivanje ciljeva. Aktuelni problemi povezani su sa instiktivnim reakcijama i iznošenjem mišljenja isuviše brzo i impulsivno. Mogli bi ste se zaljubiti u svoju otvorenost i iskrenost, ali to vam nije od pomoći, ako zavisite od nečega ili nekoga. Ne rasipajte energiju prebrzo, jer će vam biti potrebna da se suočite sa odredjenim situacijama u kojiam će vam trebati istrajnost i upornost. Finansijska situacija se menja nabolje, a ako ste nezaposleni, sada imate šansu da obezbedite sebi egzistenciju.

LJUBAV

Kod Blizanaca se mora probuditi znatiželja. To i nije tako teško, ako partner zna da vam kaže prave stvari. Vas može uzbuditi čak i preko telefona, čak i sa nekoliko SMS poruka. Zato je moguće da ćete partnera upoznati i preko interneta. Ukoliko ste zainteresovani, dovoljno je da ga pozovete i kažete šta želite. Obožavate sve što ne traje dugo i za šta ne morate dugo da se pripremate. Možda čak i nećete birati mesto gde ćete imati seks sa partnerom. To može biti i parking, ukoliko ste naišli na pravog partnera. Volite da vas neko zavodi, volite igru reči tokom samog seksa. Potrebno je samo da vam partner kaže šta želi i vi ćete to odmah pretvoriti u delo. Nailazite na strasne osobe, koje možda ne žive na ovim prostorima, sa kojima ćete se osećati nesputanim, pa možete razmišljati i o braku. Ukoliko ste u vezi, možete se naći u prilici da vas privuče druga osoba, pa i da uđete u paralelnu vezu.

ZDRAVLJE

Postaćete opušteniji i optimističniji. Pojaviće se u vama intenzivna potreba za neprekidnim radom, što će se posebno odraziti na novu i pozitivnu energiju, koja će podstaći bavljenje fizičkom aktivnošću. Imaćete potrebu da vodite više računa o svom izgledu, pa možete pribegavati i raznim estetskim intervencijama, kako bi ste postali napokon zadovoljniji svojim izgledom. Morate povesti računa u saobraćaju, bilo kao vozač ili pešak. Pribegavaćete oštroj i brzoj vožnji. Izbegavajte rizične situacije. Moraćete da pripazite na nivo šećera u krvi. Možete postati pohlepni, pa zato pazite da ne preterate sa hranom. Razmišljajte šta i kako jedete. Takođe može doći do problema sa urogenitalnim sistemom, pa ne bi bilo zgoreg da uradite neophodne kontrole. Prati vas učestala glavobolja, migrene.

Pogledajte šta očekuje Rakove u 2019. godini.

RAK

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Ove godine bićete preduzimljiviji i aktivniji u sprovođenju planova. Ako ste nezaposleni, posao vam dolazi spontano i bez opterećenja. Svi vidovi honorarnih poslova i sklapanje ugovora na određeno vreme sada će biti uspešni. Potrebno je samo da budete otvoreni za ono što se nudi i da o tome razmišljate bez predrasuda. Zaposlene osobe biće spremne da se izbore za svoje mesto. Mada to neće biti jednostavno u okruženju u kome se nalaze, jer je neophodno da se prilagode odredjenim situacijama. Vrlo oštro ćete reagovati na kritike, na šta će sredina odgovoriti neprijateljski i neočekivano. Na radnom mestu počeće da se sprovode reforme, pa ako je poteban neki vid prekvalifikacije ili dodatnog obrazovanja, nemojte se ustručavati. To vam može doneti ogromnu korist u budućnosti. Možete doći u sukob sa rukovodiocima i autoritetima. Izbegavajte da iznosite svoje mišljenje, jer radite sami protiv sebe. Vreme je da poslušate, ma koliko se to kosilo sa vašim merilima vrednosti.

LJUBAV

Pripadnike ovog znaka možete osvojiti pričom o tome koliko ga volite. Ali morate bii majstor zavođenja. Ako muškarac Rak nema emocija prema vama, teško ćete ga odvući u krevet. Najlakše ga možete zavesti pored reke, mora ili bilo koje vode. Nemojte da zaboravite da mu kažete da su vaši susreti sudbinski. Ovo nije znak koji će pristati na jedan susret. Oni, ili vam se daju u popunosti ili vam se ne daju uopšte. Njihova ljubav je bezuslovna. Vi morate da osetite podršku partnera i ljubav, kako bi se opustila u ovom odnosu. Volite da imate partnera koji se neće diviti samo vašem izgledu, već i vašem načinu razmišljanja, stavu. Partner mora pokazati mnogo nežnosti. Povedite računa da ove godine ne naletite na partnera koji je sve drugo, samo ne ono što očekujete. Odnos može biti samo prolaznog karaktera, a vama može doneti veliko razočarenje.

ZDRAVLJE

Inače ste dobrog zdravlja i vitalnost vam je na vrhuncu. Naći ćete novu energiju u sebi. Ali, užurbanost može uticati na san i neki od vas mogu patiti od nedostatka odmora, a njega svakako ne bi ste smeli zanemarivati. A možete izbeći i neke sezonske bolesti, ukoliko se potrudite. U suprotnom, možete imati problema sa učestalim prehladama, mogućim problemima sa sinusima. Takođe prehlade mogu preći u zapaljenje pluća! Zbog neadekvatne ishrane, može doći do poremećaja rada creva, poteškoća sa varenjem. Neadekvatnom primenom terapije, podložni ste alergijskim problemima. Bilo bi poželjno da se malo pokrenete, da počnete da se bavite fizičkom aktivnošću, jer ćete se mnogo bolje osećati. Povedite računa u saobraćaju!

Pogledajte šta očekuje Lavove u 2019. godini.

LAV

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Promena koju je već trebalo da sprovedete, sada daje rezultate. Ako ste čekali, počinjete da razmišljate o svrsi svega kroz šta prolazite. Nemate dovoljno vere, a time ni podršku koja kroz veru dolazi. Postoji tendencija da nemate meru u aktivnostima. U određenom momentu previše napora ulažete da bi ste popravili svoj položaj, a nakon toga vidite da to nema svrhe, jer se problemi pojavljuju jedan za drugim. Mnogo toga očekujete od autoriteta, ali za sada su moguća samo obećanja. Takođe mnogo očekujete od sebe, a radite s pola snage. Pokušajte da postavite cilj i da radite na njemu jednostavno i uporno bez očekivanja rezultata. Finansije će se stabilizovati, a strahovi koje ste potiskivali zbog situacije u poslednje vreme polako se stišavaju. Kroz podršku drugih ljudi dolazite do novca. Sve je sada jednostavnije i lakše. Ako imate privatan posao, dobićete dugoročan kredit, koji će vam omogućiti da se stabilizujete. Ipak, oko ulaganja se posavetujte sa ekspertom za oblast u koju ulažete.

LJUBAV

Vrlo ste temperamentni i volite da budete pohvaljeni za svoja seksualna dostignuća. Ako želite da zavedete ovaj znak, morate da stvorite atmosferu, u kojoj će se osećati dominantno. Lava uzbuđuje dominacija, budite maštoviti! Potrebni su mu komplimenti i luksuz, a uz to je potrebno da iskažete i rečima da je najpoželjnija osoba na svetu. Ali takođe njega može vrlo uzbuditi i stanje na partnerovom bankovnom računu, kao i položaj koji zauzima u poslovnom svetu. Ukoliko ste u vei, očekujte poteškoće u komunikaciji sa partnerom, a može doći i do gašenja ljubavi. Ako ste sami, upoznajete osobu sa kojom kasnije možete ući u brak ili zajednički život. Na početku ova veza može biti tajnog karaktera. Međutim, ubrzo ga vi osvajate i ono što je već kanio učiniti po pitanju svog braka, konačno sprovodi u delo!

ZDRAVLJE

Za vas je zdravlje područje brige. Zdravstveni problemi bi vam mogli oduzeti dosta vremena. Početak godine može biti prilično uznemirujući. Jedite zdravu hranu i redovno vežbajte, kako bi ste izbegli zdravstvene probleme i stres. Situacije mogu biti emotivno naporne, što takođe može uticati na vaše zdravlje. Uživajte u promenama koje vas čekaju. Ukoliko razmišljate kojim sportom da se bavite, svakako ne sme biti opterećujući. Za vas su najbolje šetnje u prirodi , po mogućnosti na planini, možda i neki laganiji usponi. I sami ćete se začuditi kako u tome možete biti iznenađujuće vešti. Važno vam je da osetite samo čvrsto tlo pod nogama. U toku zimskog perioda obratitepažnju na klizave terene, kao ne bi došlo do preloma ili uganuća.

Pogledajte šta očekuje Device u 2019. godini.

DEVICA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Kao što ste u prethodnom periodu stagnirali, imali i veće padove, sada sledi poboljšanje. Lagano osećate olakšanje i ozbiljne promene na koje je većina vas bila primorana. Kada nešto ne uradite svojom voljom, tada se univerzum sam pobrine da do promene dođe. Sada imate snažnu volju i bolju moć opažanja, a originalne ideje lako će se primeniti, jer trenutno možete učiniti mnoge stvari koje drugi ne mogu. Koristite svaki vid reforme. Povoljno je sve što uključuje rizik. Ukoliko dođe do radiklanih i naglih promena, one će se pozitivno odraziti na dalji tok vašeg života. Sada imate veću potrebu za slobodom i nezavisnošću, pa ćete imati ideje u vezi sa proširenjem poslaili započinjanjem samostalne ili honorarne delatnosti. Više ćete trošiti, ali i bolje zarađivati ako postoje uslovi da radite na procenat. Mogući su i poslovi vezani za inostranstvo, što vam donosi perspektivnu budućnost.

LJUBAV

Ovo je znak koji izuzetno vodi računa da se ne zarazi prilikom seksualnog odnosa. Kao što sve u životu radi organizovano, tako radi i „ one stvari „. Najviše ga uzbuđuje ako ste već izrežirali celu situaciju unapred. Jednostavno, želi da bude upućen u sve stvari koje će mu se desiti. Najbolje je da Devicu iznenadite u kuhinji. Dovoljno je samo da obučete kecelju i to će partnera učiniti izuzetnim ljubavnikom. Ne voli ljubljenje i maženje, već sve na brzaka. Ovaj znak izuzetno vodi računa o higijeni i izgledu. Zato njegov partner mora da zna kako da ga opusti. Očekuje vas ljubav sa privlačnom osobom, koja je vrlo dinamična i koja je puna ideja i iznenađenja. Ma koliko ovaj odnos na početku delovao neozbiljan, ubrzo spoznajete da tu ima više od puke privlačnosti.

ZDRAVLJE

Device su svesne važnosti brige o zdravlju, iako ih neki optužuju da preteruju. Mogući su problemi sa koncentracijom, ali to je samo umor koji vas je stigao od prethodnog perioda. Početkom godine ćete doslovno osetiti nalet energije. Pred vama je faza u kojoj možete da imate probleme vezane za nesanicu, psihu, zdravstvene tegobe zbog stresa ali i umora. Takođe vas očekuju problemi sa jakim glavoboljama. Potrudite se da povedete računa u saobraćaju ako ste aktivan učesnik. Ovajperiod vam je nepovoljan i važno je da se potrudite da što više vodite računa o sebi i svom zdravlju. Izbegavajte bilo kakve rizike i bilo koje situacije koje bi mogle da se negativno odraze na stanje vašeg organizma. Do sada ste sačuvali dobro zdravlje, pa tako nastavite i u budućnosti.

Pogledajte šta očekuje Vage u 2019. godini.

VAGA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Sve što je povezano s poslom treba sada privoditi kraju. Ne dozvolite da iza sebe ostavite bilo kakve repove i nedovršena stanja. Iako ćete biti nezadovoljni, stvari će ići svojim tokom uprkos situaciji koja vas muči. Spremite se da uložite finansijska sredstva. Prethodno proverite dokumentaciju, jer je moguće da platite i za nešto što ne postoji. Gubitak nije veliki, ali je nepotreban. Ako imate nameru da pokrenete svoj posao, tražite kredit. Tada pročitajte apsolutno svaku stavku pisanu sitnim slovima. Takođe, plaćanje troškova kredita će biti nepotrebno, jer bi ste mogli da ga nađete pod povoljnim uslovima iz trećeg puta. Paralelni izvor prihoda se može pokazati kao vrlo značajan, jer u osnovi i nemate predstavu ni šta trošite, ni gde trošite. Ako se bavite privatnim poslom, očekujte inspekcije pa zato sredite papirologiju.

LJUBAV

Ukoliko nosite provokativan veš, možete biti meta muške Vage. Njega uzbuđuje i nevini anđeo i pohotna zavodnica. Samo pustite mašti na volju i nikada nećete pogrešiti. Vaga voli koketiranje, da je neko zavodi, jer joj je to vrlo važno, kao i sam čin. Ona voli lepotu u svakom obliku. U svemu uživa i veoma joj je važna lepota partnera, da bi mogla da se preda u samom seksualnom činu. Čak i ako ste godinama zajedno, uvek je treba zavoditi, jer ona u tome prosto uživa. Nju ne uzbuđuju navaletni partneri, već lepi maniri. U ljubavi ćete kupiti prednost ukoliko više slušate, a manje analizirate. Ionako nemate još sve potrebne činjenice za donošenje velikih zaključaka. Držite se čvrsto zemlje i realnosti, jer ste skloni nerealnim avanturama, na koje niko ne želi da vas prati. Možete ostvariti vezu, koju ćete idealizovati, pa će neminovno doneti i razočarenje.

ZDRAVLJE

Osećate se odlično! Obnovili ste zalihe energije i sada se možete suočiti sa obavezama, koje će biti brojne i raznolike. Ovo je idealan trenutak da počnete sa redovnim vežbama. Slušajte svoje telo i ono će vam reći sve što morate znati. Konzumirajte više žitarica, povrća i voća. Postoji mala opasnost od problema sa jetrom. Pazite sa konzumacijom alkohola, jer mali oprez može rešiti mnoge vaše zdravstvene probleme. Skloni ste raznim vrstama opijata, pa vam se savetuje opreznost. Pojačana je i nervoza, napetost, gubitak koncentracije. Moguće da vam nije lako da nađete dovoljno vremena za vežbanje, masažu, fizikalnu terapiju i da to što niste posvećeni sebi, polako uzima svoj danak. Savetuje se i opreznost u saobraćaju!

Pogledajte šta očekuje Škorpije u 2019. godini.

ŠKORPIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Ovo je godina za završavanje poslova, a ako nemate posao, možete pronaći poslovnu poziciju upravo tamo gde ste oduvek želeli da radite. Sada je bitno samo ono što ima svrhu za vas. Bićete pretrpani raznim informacijama. Ako nešto nema smisla, nećete se time ni baviti. Nećete znati šta i kako treba da uradite, ali imaćete kapacitet da radite i da budete inicijator poslova koji su vezani za neke detalje. Ukoliko radite, imate šansu da se dokažete, pa će vas okolina shvatiti kao nekoga ko se previše probija. Moguće su neprijatne situacije, kao i konflikti na samom radnom mestu. Imate podršku šefova u vezi sa obavljanjem posla, ali ne i razumevanje na ličnom planu. Osobe na položaju imaće problema sa radnicima. Ukoliko tražite posao, najpre ćete ga naći u oblasti finansija, računovodtsva, osiguranja i administrativnih poslova, ali i poslova vezanih za socijalne ustanove.

LJUBAV

Ovo je od znakova najveći zavodnik i seksoman. Tokom dana više misli na seks nego na posao. Svaki partner može biti seksualna fantazija. Ima aktivnu i prljavu maštu. Ovo je jedan od retkih zodijackih znakova zbog kojeg morate da kujete plan da bi ste se odbranili od njega. Guta vas pogledom, skida mislima. Podjednako uživa u seksu od pet minuta i od dva sata. Voli opasnost, pa se često u liftu namerno zaglavi s partnerom. Požuda, strastvenost, vlada njenim čulima. Povoljni aspekti tokom godine se pozitivno odražavaju na ljubav, sa osobom koju možda poznajete najmanje tri meseca ili godine. Ovaj odnos može doneti skladan i harmoničan odnos, pa ćete ubrzo početi razmišljati i o braku. Želite stabilnost, sigurnost, pa ćete i od partnera tražiti neku zvaničnu potvrdu. Moguća je i trudnoća!

ZDRAVLJE

Imaćete potrebu za mirom, jer samo tako možete preživeti sve probleme. Ne ustručavajte se da isključite telefon, kako bi ste u miru mogli da razmislite. Pazite šta jedete i kakvu hranu kupujete. Zbog stresa i loših prehrambenih navika nakupićete višak kilograma. Možete da imate i česte glavobolje ili probleme sa promenljivim krvnim pritiskom, pa se potrudite da redovno pratite stanje na tom polju. Naravno, tu su stresovi i emocije umešali svoje prste. Takođe možete imati problema sa kičmom i leđima. Ne brinite, u drugoj polovini godine se vraćate u formu. Ponovo ćete krenuti sa sportskim aktivnostima. Osećaćete se snažnije i zdravije. Razmislite o prevenciji bolesti i redovno odlazite na rutinske kontrole.

Pogledajte šta očekuje Strelčeve u 2019. godini.

STRELAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Strelci koji su imali problema oko zaposlenja, jer su mogli da nađu posao samo ako imaju specifičnu profesiju, sada će odahnuti. Pružaju se šanse da dobiju posao i oni koji imaju praktičnu struku. Naročito će biti tražena medicinska i farmaceutska struka. Raspitajte se u domovima za stara lica da li možda imaju potrebu za vašom profesijom. Bićete aktivniji počekom godine. Pokušajte da ne pričate o svojim planovima. Radite na njima, ali se ne poveravajte. Na taj način šanse su veće da postignete cilj. Zaposlene osobe će biti mnogo više angažovane, ali će se trud isplatiti. Ne budite lenji da se pokrenete, jer će svaki napor koji sada napravite bii nagrađen . Ideje vezane za privatnu delatnost su odlične, ali će biti problema sa dokumentacijom koju treba prikupiti. Kako se ne odlikujete čvrstom voljom, angažujte nekoga da to uradi za vas. Sada je pravo vreme za učenje, jer naredna godina donosi plodove onoga što sada činite.

LJUBAV

Ovo je znak koji voli slobodu u životu. Takav je i u seksu. Ne voli da se vezuje za jednog partnera, jer mu je sloboda iznad svega. Predložite mu seks u krajnje nemogućim situacijama , oduševiće se! Računajte na njegovu otkačenu prirodu u seksu. Ono što je kod nekih nezanimljivo, njega to uzbuđuje. Voli rizik tokom seksualnog čina. Ali sada, zanima vas samo stabilnost i skladan, harmoničan odnos, pun nežnosti, emocija. Odvojite vreme za nežne trenutke sa partnerom. On takođe očekuje od vas veći angažman i donošenje važnih odluka. Pronađite lep i prijatan način komunikacije. Ukoliko ste sami, prave emotivne pustolovine tek dolaze – budite spremni! Poznanstvo se može pretvoriti u vezu koja će rezultirati brakom ili bar zajedničkim životom. U ovom partneru možete naći slušaoca, ali i savetodavca!

ZDRAVLJE

Vrlo ste ranjivi kada ste na radnom mestu. Neophodno je sačuvati svoju intimu i energiju. A nju ćete obnoviti u toplini svog doma. Relaksaciju tražite kroz umetnost i slobodno vreme. Izbegavajte preterano nerviranje, jer na to najpre reaguje vaš sistem za varenje. Pazite šta jedete, kako ne bi ste dodatno uznemiravali želudac lošom ishranom. Pred vama je period u kome ćete imati i tegobe sa virusima, prehladama, gripom, ali su mogući i problemi sa nervozom, lošim radom creva i sve tome sl. Potrudite se da povećate dnevni unos vitamina kao i da dovoljno spavate, da redovno jedete, da unosite dovoljno tečnosti. Ne forsirajte se već odmarajte što više, naročito ako osetite malaksalost, bol u mišićima, jer je to siguran znak prehlade. Nemojte to zanemarivati, već se obavezno obratite lekaru radi odgovarajuće terapije.

Pogledajte šta očekuje Jarčeve u 2019. godini.

JARAC

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Počekom godine ćete biti koncentrisani na sebe i rešavanje pitanja egzistencije. Ukoliko postoje zaostali dugovi, sada će stići na naplatu. Moraćete da rešavate sve ono što do sada niste rešavali, jer ćete biti primorani da se suočite sa posledicama prethodnog nemara i opuštenosti. Ako ste nezaposleni, sada imate šansu da vam se posao ponudi spontano i bez opterećenja. Naročito onima sa visokim obrazovanjem. Postoji tendencija ka poboljšanju i promeni statusa nabolje. Nudiće vam se poslovi vezani za transport, trgovinu i poslovi povezani sa nekim vidom uniforme. Naročito su povoljni aspekti za poslove negavoteljstva i medicinsko osoblje. Ako ste zaposleni, postajete snalažljiviji i samopouzdanje vam raste. Ipak, treba da budete oprezni i ukoliko se pojavi neosnovani optimizam koji je posledica građenja planova bez čvrste osnove. Izbegavajte ulazak u poslovna partnerstva i obratite pažnju na

ambiciju koju trenutno gajite. Čuvajte se troškova koji nisu neophodni, jer bi vas mogla zavesti naizgled bolja situacija.

LJUBAV

Ovo je znak koji nema mnogo vremena za seks. Uglavnom, seks mu služi da bi se rasteretio, jer uglavnom juri za poslom. Zato često upada u seksualne kombinacije na radnom mestu. Posle vrućeg seksa brzo se vraća u svakodnevnicu posla. Odbija ga sve što je rizično. Voli da dominira! Zapravo želi da bude rob svojih strasti i nagona, ali ga razum u tome sprečava. Teško se opušta. Stidi se svojih erotskih maštarija. U ovoj godini može započeti vezu sa partnerom na vodećoj poziciji, kome je vrlo važan statusni simbol, pa bi jedno drugo mogli da razumeju. Ujedno potrebna je stabilnost, oslonac, podrška koju može naći u ovoj osobi. Ovo je idealan period za početak ozbiljne veze. Osećanja su obostrana, pa će ubrzo želeti da ozvaniče ovaj odnos.

ZDRAVLJE

Nemojte zanemariti uticaj osoba koje na vas deluju pozitivno i uravnotežuju vaš temperament. Jarčevi koji razmišljaju o dijeti, mogli bi biti nadahnuti novim planovima. Budite oprezni kod unosa namirnica, a ako je potrebno uzimajte i multivitamine. Prejedanje je strogo zabranjeno, jer može negativno uticati na varenje. Pokušajte svaki dan da meditirate najmanje 30 minuta. Sada mogu biti aktivni i problemi sa suvoćom kože, kao i sa kostima, zglobovima. Nije zgoreg da podjete na redovan pregled urogenitalnih organa, a žene bi trebale otići na mamograf! Vaša opuštenost po pitanju zdravlja je već poslovična! Takođe vas prati malaksalost, problemi vezani za pospanost, umor kao i za nizak ili promenljiv krvni pritisak. Moguće da ste se preforsirali, što se mora odraziti na vaše opšte zdravstveno stanje.

Pogledajte šta očekuje Vodolije u 2019. godini.

VODOLIJA

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Izlazite iz perioda nestabilnosti i ranjivosti, a problemi koje ste imali poslednjih meseci lagano počinju da se rešavaju. Ovo je povoljan period za one koji se bave turizmom, ali i za one koji planiraju odmor. Bićete brži, nametljiviji i direktniji, što inače nije u vašoj prirodi. Ako se bavite privatnim poslom, imaćete priliku da uđete u rizične aktivnosti, što vam takođe nije svojstveno. Nagle i radiklane promene povezane sa finansijskim rizikom mogu biti uspešne samo ako su planovi dugoročni. Počekom godine su mogući neočekivani troškovi, a generalno nećete znati gde trošite i kuda novac odlazi. Bolje se organizujte i napravite finansijski plan, kako bi ste znali gde ga trošite. Obratite pažnju da ne dođe do gubitka, krađa ili da budete meta prevaranata ili lopova. Ako očekujete novac od nasleđa ili čekate kredit, suma će biti prepolovljena. Iako se stanje popravlja, troškovi i dalje prevazilaze vaše mogućnosti. Posao lakše dobijaju osobe medicinske ili farmaceutske struke, naročito počekom godine.

LJUBAV

Njih uzbuđuje sve ono što niko nikada nije probao. Možete je uzbuditi pravim predlogom, pričom ili mentalnom stimulacijom. Hiroviti su i ne rizikuju seks na brzinu. Za njih je seks, samo seks, ma gde i sa kim bio. Dalje od toga ne idu. Uživaju u pomisli da ih neko može zateći u neobičnoj pozi. Često ih može uzbuditi i neobična poruka koju prime preko telefona. Žena koja je rođena u ovom znaku je vrlo zavodljiva. Pošto su vrlo društveni, seks često može da im se desi na nekom rođendanu, slavlju i sličnim događajima. Za njih je to prirodna pojava. Ukoliko ste u vezi, ova godina može doneti prekid veze, zavrsetak svega što ste do sada tolerisali. Imate visok prag tolerancije, ali i sitnica može da pokrene lavinu osećaja, emocije eksplodiraju, ne kontrolišete se , jer to ne želite. Kažete sve što ste imali na umu, nimalo ne žaleći zbog posledica.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje najviše zavisi od emotivnog života. Opšte stanje je usko povezano sa dobrim odnosima s drugima. Mogući su problemi sa zubima i kostima. Težite uvođenju reda i raščišćavanju stvari. Napravićete svojevrsno čišćenje života i osetiti potrebu za radikalnim obračunom s prošlošću. Takav vetar pobune vas verovatno dovodi do problema, ako nećete delovati u svom interesu. Razmislite dva puta pre spaljivanja nekih mostova. Tražite zadovoljstvo u životu pre donošenja neopozivih odluka. Problemi sa krvnim sudovima glave, kao i učestale glavobolje, povišen krvni pritisak nagoveštava probleme, koje možete jedino rešiti konsultujući lekara i uzimanjem određene terapije. Problemi sa zglobovima, a i mogućim lomovima tokom zimskog perioda su izvesni. Nestrpljivost i naglost su izazvani velikom nervozom i napetošću.

Pogledajte šta očekuje Ribe u 2019. godini.

RIBE

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO

Polako izlazite iz perioda nezadovoljstva i napetosti, ali još uvek ne postoji rešenje za ono što želite. To vas destabilizuje, jer najviše vam smeta nesigurnost zbog čega bi ste bukvalno mogli da se razbolite. Izbegavajte šetnje, jer će vam rasprodaje izmamiti i poslednji ček koji vam je trenutno na raspolaganju. Ako ne radite, trenutno su vam očekivanja nerealna. Nepraktični ste, a mogli bi ste samo sanjati o poslu bez ikakvog preduzimanja akcije. Mogući su nelegalni poslovi u zatvorenim institucijama. Lakše će se zaposliti osobe sa nižim obrazovanjem, a ako ste visokoobrazovani, ne birajte! Sve što je povezano s negovanjem, higijenom ili trgovinom, sada je aktuelno. Prevodioci, reporteri ili osobe koje vode neki vid obuke mogu sada potražiti posao. Odlično je vreme da i sami razmislite da li bi ste mogli da se preorijentišete na neko drugo zanimanje. Neki će napusiti posao tražeći bolje rešenje, a onda će morati da se prilagode situaciji koja je gotovo ista u kakvoj su već i bili.

LJUBAV

Ovaj znak voli snagu i energiju, spreman je na sve trikove. Sve prihvata samo zbog užitka. Uživa u dugim maženjima. Poziv na seks uvek prihvata, pa čak i da odloži vrlo važan sastanak. Ne treba mnogo da mu pokazujete interesovanje. Dovoljno je samo odobravanje pogledom. Ne zna da kaže NE! Voli da ima maštovitog partnera, koji će biti istovremeno i nežan i žestok. Ovaj znak za svaki problem nalazi rešenje. Privlačite osobu koja mora biti vrlo iskrena, pozitivna, sa velikim brojem prijatelja i svi je obožavaju, baš zbog takvog stava. Obrazovana, nadasve maštovita i zabavna, pojavljuje se tokom godine da vam ulepša život, posle prethodne očajne godine. Emocije će proraditi velikom žestinom, pa ni nakon nekog vremena neće nestati. Veliko razumevanje, podrška, kao i zajednički ciljevi vas mogu odvesti i van granica ove zemlje, što bi i trebala da vam bude težnja.

ZDRAVLJE

Kosti i skeletni sistem vam pale alarm. Stari zdravstveni problemi sa kožom, zubima i urinarnim traktom se vraćaju. Rešavajte zdravstvene probleme početkom godine da ne bi ste čekali leto. Stresne situacije na partnerskom planu, osećaj da gubite kompas na profesionalnom planu, kašnjenje, kočenje...mogu probuditi štitnu žlezdu i doneti povremene aritmije. Samo se opustite i izbegavajte unapred programirane stresne situacije. Što više boravite u prirodi i okružite se pozitivnim ljudima. Šale ste uvek pozitivno doživljavali, ma one bile i na vaš račun. Takođe kardiovaskularni sistem, povišen krvni pritisak mogu biti problem, a da budu posledica problema sa štitnom žlezdom. Poželjno je da posetite lekara, kako bi ste dobili odgovarajuću terapiju.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    30. decembar 2018 | 22:02

    Nije mi jasno ko još veruje u hororskop.

  • Bik

    31. decembar 2018 | 22:12

    No kako pretnje i upozorenja biku, sta god da je hvala, a eto ja ne verujem da se citav univerzum okrenuo peotiv nas. Bik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA