Feng šui: Pokrenite pozitivnu energiju uz prolećno čišćenje ovih stvari

Očistite tačno određene stvari i prostorije i pokrenite pozitivnu energiju napretka

  • 0

Proleće je doba godine kada svi želimo širom da otvorimo prozore i uživamo u čistom i mirisnom domu. Ukoliko ste zagovornik drevne kineske filozofije feng šui, otkrijte kako da očistite dom i stvorite osnovu za sezonu izobilja.

Pre nego započnete čišćenje rešite se svih nepotrebnih stvari iz svog doma, auta, kancelarije i drugih prostora koje koristite. Feng šui stručnjaci ističu da je važno fokusirati se na to šta treba da uklonite kako biste se osećali aktivnije. Preporučuje se da opremu za vežbanje stavite na vidljivo mesto i da u ormaru na vidljivo mesto stavite odeću svetlijih boja.

Nakon toga očistite kuhinju i pazite da ne preskočite čišćenje frižidera, jer će vam prema feng šui filozofiji upravo to doneti napredak.

Prašina se nakuplja svuda, pa i ispod stvari i veoma je važno da je se rešite jer je prema feng šui filozofiji nakupljena prašina uzrok stagnacije. Stoga očistite prašinu ispod svih stvari u kući kako biste pokrenuli energiju u svim područjima svog života.

Foto: Pixabay.com

Prema feng šui filozofiji veoma je važno i da operete prozore i zavese, jer oni daju novi pogled na život.

Nakon toga očistite police u svom domu.

Ukoliko imate viška stvari, poklonite ih prijateljima, a u svom stanu stvorite prostor za nove ideje.

Feng šui stručnjaci savetuju i da sredite svoje finansije i razmislite o načinima na koje možete uštedeti ili uložiti novac.

S obzirom na to da prema feng šui filozofiji treba da očistimo sve životne prostore, a da značajan deo vremena provodimo i na internetu, feng šui stručnjaci predlažu da osvežite svoje profile na društvenim mrežama novim fotografijama.

Na kraju donesite odluku o sezonskoj nameri i provedite je u delo. Promene su uvek dobrodošle, a u njih spada i uzgoj novih biljaka ili bavljenje sportom.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA