≫ 

"Koristim sopstvenu vaginalnu tečnost umesto parfema, tako privlačim muškarce"

Jedna žena upotrebljava sopstveni vaginalni sekret kao afrodizijak

  • 14
Šen Budram Printskrin Instagram / shanboody

Većina ljudine može ni da zamisli da izađe iz kuće, a da ne stavi svoj omiljeni parfem na telo. I dok se na tržištu mogu naći najlepše note različitih proizvođača, seksolog Šen Budram je u svom članku otkrila da nekoliko puta godišnje koristi krajnje neobičan prirodan miris - vaginalnu tečnost koju šprica na telo. 

Autoka knjige "Igra požude" (The Game of Desire) i ljubavni guru, Šen, je tako ispričala da je prskanje nesvakidašnjeg "parfema" njena obavezna rutina koja, kako kaže, dokazano privlači muškarce.

Tajna se krije u hemikaliji pod imenom kopulin, tipu feromona koji tokom ovulacije proizvodi žensko telo. Ovaj miris ima moć nad muškarcima i jako ih privlači, a seksolog smatra da vaginalne izlučevine zapravo "mogu da posluže kao ljubavni napitak".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Shan Boodram (@shanboody) on

- Bez obzira čine li vaginalni feromoni ženu zaista neodoljivom ili ne, činjenica da u to verujete, nateraće vas da budete hrabrije i samouverenije - kazala je za britanski "San".

Šen je otkrila da već deceniju primenjuje ovu tehiku, a primetila je da pored većine udvarača koji ne mogu da odole mirisu vagine, postoje i pojedinci koji uopšte ne reaguju.

Kako bi testirala svoje navode, seksolog je upitala svoje klijentkinje da učestvuju u mini eksperimentu tako što će da "stave vaginalnu tečnost na vrat, obraz i zglobove", a potom da posete gradski klub.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Shan Boodram (@shanboody) on

Nakon toga, žene su podelile svoje iskustvo - jači pol je lako ostvarivao kontakt sa njima, naginjao se i poklanjao im pažnju. Međutim, ovaj trik nije jednako dobro delovao na sve muškarce.

- Koristila sam ovu tehniku nebrojeno puno puta u proteklih deset godina i imala sam pomešane rezultate - ponekad muškarci jure za mnom, ponekad nema razlike. Dakle, iako nisam sigurna koliko je ovaj eksperiment efikasan, sigurna sam da se svaki put kada ga primenim osećam kao čarobna boginja sa posebnom tajnom -  zaključila je Šen.

I dok mnogi ne mogu da poveruju da ova žena koristi ovu bizarnu metodu za zavođenje, prema istorijskim knjigama ovo je bio metod zavođenja koji su koristile kurtizane srednjovekovne Evrope.

Video: Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikikv

    6. februar 2020 | 05:46

    Nek se jedna ruzna zena namerise stim parfemom.! e ako onda svi oko nje trcu e onda cu reci moguce je .al ova zenska je prava riba ko nebi nju muvao

  • 007

    6. februar 2020 | 08:01

    Fuj,a i ruzna je!!

  • ...

    6. februar 2020 | 01:41

    🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA